Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Középfölde látóköve

Palantír Panzió MiskolcPalantír Panzió Miskolc a térképen

Kiváló 2023. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. március 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A családi vállalkozásban üzemeltetett panzió névadó tulajdonosai valószínűleg Gyűrűk ura rajongók lehetnek. A sokatmondó névválasztáson túl a panzió emeletén is volt néhány érdekes festmény a falakon, amelyek misztikus figurákat ábrázoltak. Interneten keresztül találtunk rá erre a szállásra, fő szempont volt a belváros közelsége. A Városház tér, a sétáló utca (Széchenyi út), a villamosvonal, az Avasi református templom és temető és az Avasi kilátó is a szállás közelében található, így tökéletesnek találtuk az elhelyezkedését. A szomszédos telken zárt parkoló is rendelkezésre állt az autók részére. A földszinten és az emeleten is találhatóak szobák, a közelmúltban pályázati pénzből került megújításra az egész panzió, és az udvarban kis wellness részleg is épült, szaunával, jaccuzzival, de ezek ottjártunkkor nem voltak beüzemelve. Szintén van a kertben fedett terasz és sütögetőhely is. A közös, mindennel felszerelt konyhában hozott, vásárolt ételt is lehet enni, illetve egyszerűbb ételeket elkészíteni, továbbá kávé, tea, víz ingyenesen fogyasztható. A földszinti szobák közül kettő saját konyhával rendelkezik.
A fűtést - hűtést fali klíma biztosította. A tévén csak néhány csatorna jött be, de ez nem volt probléma, mert be sem kapcsoltuk. A wifi elég gyenge volt, vagy csak túlterhelt volt a rendszer, ezt nem tudom, minden esetre nemigen sikerült rácsatlakozni.
A szoba kialakítása, berendezése, tisztasága nagyon tetszett, igazából mindennel elégedettek voltunk, semmi panaszra nem lehetett okunk. Árban is kedvező volt. A reggeli opcionális (3000 Ft). A bejárati kaput kóddal lehetett nyitni/zárni. A panziótól pár perc sétára egy kitűnő olasz éttermet és pizzériát fedeztünk fel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Elhelyezkedés:
Fényképek (25)
Palantír Panzió Miskolc - SzobákPalantír Panzió Miskolc - SzobákPalantír Panzió Miskolc - Külső képPalantír Panzió Miskolc - WellnessPalantír Panzió Miskolc - Külső képPalantír Panzió Miskolc - Medence/kertPalantír Panzió Miskolc - Medence/kertPalantír Panzió Miskolc - SzobákPalantír Panzió Miskolc - Külső képPalantír Panzió Miskolc - EgyébPalantír Panzió Miskolc - Medence/kertPalantír Panzió Miskolc - Medence/kertPalantír Panzió Miskolc - BelsőPalantír Panzió Miskolc - BelsőPalantír Panzió Miskolc - FürdőszobaPalantír Panzió Miskolc - Külső képPalantír Panzió Miskolc - SzobákPalantír Panzió Miskolc - SzobákPalantír Panzió Miskolc - SzobákPalantír Panzió Miskolc - FürdőszobaPalantír Panzió Miskolc - FürdőszobaPalantír Panzió Miskolc - BelsőPalantír Panzió Miskolc - BelsőPalantír Panzió Miskolc - VendéglátásPalantír Panzió Miskolc - Vendéglátás
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.05.02-ig
Premier Hotel Miskolc
31.400 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval