Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olcsó húsnak...

Régiposta Apartman MiskolcRégiposta Apartman Miskolc a térképen

Gyenge 2017. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. április 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szallas.hu-n foglaltam ezt a szállást, érkezés előtt telefonon több alkalommal beszéltem a bérbeadóval. A belváros közelében egy viszonylag csendes, de nem túl bizalomgerjesztő utcában található régi belső udvaros társasház, a szoba ennek földszintjén található, a belső udvarról nyílik, egyetlen ablaka a belső udvarra néz. Az épületre nincs kiírva láthatóan az Apartman neve, így csak a cím alapján lehet beazonosítani, este nehéz megtalálni. Igaz, hogy olcsó volt viszonylag (5.000 Ft/éj 1 főre, ellátás nélkül), viszont legnagyobb megdöbbenésemre a fürdőszobásnak meghirdetett szobában csak egy sarokból lekanyarított zuhanytálca volt és egy kis mosdó előtte, ajtó helyett csupán egy függöny, míg a WC teljesen különállóan, a folyosóról nyílt. Mivel a házban mások is laktak, valószínűleg a lakások többsége független az Apartmantól, és a szomszédos szobában is szintén - idegenek -, így a WC-be körülményesen lehetett csak bejutni (kulccsal nyitni-zárni kellett mindent). A WC-ben nem volt fűtés.
A szobában működött a wi-fi, de meglehetősen gyengén.
A bérbeadó kedves és készséges volt a telefonok során, nagyon furcsállottam, hogy ezt a kis "apróságot" nem tartotta fontosnak megemlíteni. Most visszanéztem a hirdetést, úgy gondolom, a korrekt eljárás az lenne, ha kihangsúlyoznák a leírásban, hogy a szobához közvetlenül NEM tartozik WC.
A berendezés retró, ódivatú. A szobában állott penészszag volt (valószínűleg az épület szigetelése miatt, nem takarítási hiányosság). A konvektor több évtizedes lehetett ránézésre, működött, fűtött, de nagyon hangosan kattogott-pattogott.
Nagyobb együtt érkező társaság esetén elfogadható lehet ez a megoldás (ha a szomszéd szobában is ismerősök laknak), így viszont nem tartottam egyáltalán korrektnek, és nagyon kényelmetlen volt számomra ez a megoldás. Mivel csupán 1 éjszakáról volt szó, kibírtam, de többet nem fogok itt megszállni.
Saját parkoló/gépkocsibeálló nincs, de az utcában lehet parkolni, hétköznap és szombaton délelőtt fizető övezet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:
Fényképek (18)
Régiposta Apartman Miskolc - Külső képRégiposta Apartman Miskolc - BelsőRégiposta Apartman Miskolc - BelsőRégiposta Apartman Miskolc - SzobákRégiposta Apartman Miskolc - SzobákRégiposta Apartman Miskolc - BelsőRégiposta Apartman Miskolc - SzobákRégiposta Apartman Miskolc - SzobákRégiposta Apartman Miskolc - SzobákRégiposta Apartman Miskolc - Külső képRégiposta Apartman Miskolc - SzobákRégiposta Apartman Miskolc - SzobákRégiposta Apartman Miskolc - SzobákRégiposta Apartman Miskolc - SzobákRégiposta Apartman Miskolc - Külső képRégiposta Apartman Miskolc - Külső képRégiposta Apartman Miskolc - Külső képRégiposta Apartman Miskolc - Külső kép

Régiposta Apartman további értékelései

2016.08.04barátokkal
Kiváló
Kezdjük azzal, amit már volt szerencsém leírni, hogy nekünk, amikor a jóbarátokkal nekiindulunk feltérképezni egy város kocsmavilágát szállásügyben nagyon alapvető és szerény igényeink vannak. Legyen a hely központi, gyalog jól megközelíthető, legyen tiszta, legyen benne kellő számú ágy meg...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Premier Hotel Miskolc - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.04.16-ig
Premier Hotel Miskolc
40.600 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval