Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hétköznapi aktív pihenés

Bástya Konferencia és Wellness Hotel MiskolctapolcaBástya Konferencia és Wellness Hotel Miskolctapolca a térképen

Kiváló 2018. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nyereményutalvánnyal tölthettünk el 3 nap 2 éjszakát a Bástyában****.
Korábban csak a 'szomszédban', Mátraszentimrén (na meg még Sárváron, Gyulán és Visegrádon) jártunk, igaz, a Mátrában viszont vagy 6-7-szer jártunk már - ez a viszonyítási alapunk, és ez azért a természeti adottságainak is köszönhetően igen-igen magas szint [moderálva - a szerk.]

Hétközben (H-Sze) voltunk a Bástyában, és a rendelkezésre álló időnk rövidségére tekintettel több külsős helyszínt (Libegő, Kisvasút, Anna-barlang, vízesés, Diósgyőri Vár) is egymás után "nyomtunk le" - főleg a felújított Vár volt nagyon jó a korhű ruhában adott, emeleti tárlatvezetésével, de a többit is így utólag értékelve hiba lett volna kihagyni.

Már a Barlangfürdő nem is fért az időnkbe, de ennek az is oka volt, hogy a Bástya wellness lehetőségei (is) több mint rendben vannak.
Mondjuk a masszírozásunk 'csak' Ceragem volt, na de a finnszauna a felöntés-bekészítésekkel, az úszómedencék (egyik, a legfenti 20-fokos, kérdeztem, a másik, egy szinttel lejjeb a kiírás szerint 24-26) ottjártunkkor legalábbis kényelmesen használhatók voltak, nem volt tumultus. Minőségileg nagy pipa mindez.
A szobánk (316) a nagy erkélyével, remek sötétítő függönyével (igaz, számomra max. közepes matracával) e csillagosztályban is megfelelő pihenést ad. Sok TV-csatorna (nemigen néztük, volt annál jobb dolgunk:)), a szobában elegendő hely. Kicsit furcsa volt (de korrekten szerepel a Házirendben), hogy a szobahűtőbe saját innivalót nem szabad tenni, vagyis bérleti díj felszámításának kockázata(?) mellett.
Lehet hogy slendriánságból, de másutt bizony be szoktuk pakolni az italokat, nem volt máshol ebből probléma. Itt és most ezt nem teszteltük.

Fogyókúrázni aztán véletlenül se itt kezdjünk: családias hangulatban változatos, igényes étkek vacsorára (svédasztal volt), és a reggeli (másik helyiségben, kissé szoc.reál feeling, de ez is tiszta, rendezett) választékában is kötözködni kéne, hogy kifogást találjak - nem is találok. Mondjuk tény, hogy a vacsorához kettőnknek kért fél liter citromos szűrt víz közel 500 Ft volt, de ennyi belefér, mint egyetlen észrevétel.
A szálloda munkatársai kedvesek, természetesek, segítőkészek (az elején a "labirintus" miatt ez tényleg hasznos is volt nekünk) - egy hozzánk hasonló, átlagos szállóvendég biztos nem érzi magát feszélyezve miattuk.

Összefoglalva, az előző vendég-vélemények közt olvasgatva, azokhoz képest kellemes meglepetés volt a szállodai ott-tartózkodásunk.
Köszönjük szépen a kellemes napokat, és sok sikert kívánok a Bástya teljes kollektívájának!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Bástya Konferencia és Wellness Hotel további értékelései

2023.09.22a párjával
Kiváló
Télen voltunk, de kellemesen meleg volt a szobában valamint az egész hotelben. Az ételek finomak, kiszolgálás kedves. Nagyon jó helyen van a hotel, a barlangfürdőtöl néhány méterre. A wellness része viszont kicsi és hideg.
2023.09.02a párjával
Átlagos
2023 augusztus végére foglaltunk 4 éjszakára szállást. Egy nappal később tudtunk elindulni családi okok miatt, melyet a szálloda írásban vissza is igazolt. Elszámolásnál azonban a 4 éjszakára vonatkozó összeget fizettették ki velünk, pedig csak 3 napot tartózkodtunk ott. Jogilag elfogadom, de...
2023.05.06a párjával
Kiváló
2023.05.03.-05-között töltöttünk három nap/két éjszakát feleségemmel Miskolc-Tapolcán a Bástya Wellness Hotelben. A hotelre az interneten keresgélve találtam rá és utólag elmondhatom,hogy nem bántam meg a választást. A hotel Miskolc-Tapolca szívében van közvetlen a gyönyörű park és csónakázó tó...

A Bástya Konferencia és Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

Bástya Konferencia és Wellness Hotel Miskolctapolca - Napi árak félpanzióval (1 éjtől)
Napi árak félpanzióval (1 éjtől)
36.046 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2026.01.01-ig
Bástya Konferencia és Wellness Hotel Miskolctapolca - Karácsony - teljes előrefizetéssel (min. 1 éj)
Karácsony - teljes előrefizetéssel
237.374 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel
12.29-2025.01.01.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Park Hotel Minaret Eger - Napi ár reggelis ellátással
Napi ár reggelis ellátással
2025.10.16-ig
Park Hotel Minaret Eger
13.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.262 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval