Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek hétvégi kikapcsolódás-1x 1 évben!

Mohácsi busójárás MohácsMohácsi busójárás Mohács a térképen

Kihagyhatatlan 2023. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. február 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A mohácsi busójárást már évek óta szerettem volna megnézni-nemcsak a a tévében látni, hanem - személyesen is. Idén végre ez sikerült! A párommal elterveztük, hogy leutazunk szombat reggel busszal és az egész hétvégét a környéken töltjük! Már jóelőre le is foglaltuk a szállásunkat Pécsen -ami egy igazán remek szálloda volt- és igy nyugodtabban tudtunk nézelődni a nagy kavalkádban a busóálarcos emberek és gyerekek között. remek élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom! Sok képet készítettünk, melyek közül most csak néhányat tettem fel- de mindenképpen érdemes legalább 1x lelátogatnia Mindenkinek! A környéket amugy is szeretjük, főleg Pécset, és egyébként is. Magyarország tele van szebbnél szebb helyekkel- amiket kötelező megtekintenünk.
Vasárnap Pécsen sétáltunk, megtekintettük a Zsolnay negyed egy részét, de ide még visszjövünk- arról majd legközelebb fogok beszámolni!!!

:)
Milyennek találod ezt az értékelést?

Mohácsi busójárás további értékelései

2023.10.03a párjával
Kihagyhatatlan
2023 február végén egy szombati napon tekintettük meg a rendezvényt. A város határában, kijelölt parlóba irányítottak minket, ott tudtunk megállni. A városba ingyenes buszjárat szállította be az érdeklődőket, mi inkább besétáltunk. Nézelődtünk, ettünk, ittunk és élveztük a látnivalókat.
2023.02.22csoporttal
Kihagyhatatlan
Már többször voltunk ezen a rendezvényen, a fő programokat (átkelés, koporsó vízrebocsájtása, felvonulás) minden évben végignéztük, így most más helyszíneket kerestünk fel. Megnéztük a Kanizsai Dorottya Múzeumot, a Szerb templomot, a Busóudvart, és a Selyemgyár kúlturális negyedet. A múzeum...
2022.03.08a párjával
Kihagyhatatlan
Az érkezés, 27-én nem volt zavartalan. Némi rendőri irányítás mellett is kaotikus autó- és ember tumultus fogadott, ami sajnos két helyen is nyomot hagyott az autómon. A hotel megtalálása és elfoglalása után azért némi megnyugvást leltem. Kb. másfél hónappal elötte a Kovács Panzióban kaptunk 2...
Népszerű szállások a környéken
Ponty Poronty Vendégház Nagybaracska - Pihenés márciusban, áprilisban, májusban, júniusban
Pihenés márciusban, áprilisban, májusban, júniusban
2024.06.26-ig
Ponty Poronty Vendégház Nagybaracska
Kérd ajánlatunkat!
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Akciós tavaszi senior ajánlat
Akciós tavaszi senior ajánlat
04.02-06.30.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
89.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval