voti étterem értékelései

Értékelései
19
19
15
18
2
0
19

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg voti értékeléseit!

Olvasd el voti étterem értékeléseit!

Egy este a nosztalgia jegyében -

Pesti Mese Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 24.
Az étterem a VI. ker. -ben van, az Andrássy útnál. Kissé nehéz a parkolás a környéken, de a hangulat lenyűgöző! Kár, hogy ennyire el van dugva. . . az ételek kitűnőek, az italok is, vacsora közben igazi cigány-zene szól. :)) A konyha remek, az adagok megfelelőek. A kiszolgálás talán lehetne kicsit barátságosabb(kedvesebb), de igy jól tudja magát itt érezni az ember.
Megosztom
Egy üde színfolt Budapest szívében! -

Market Cafe Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kávézó nagyon csendes, nyugodt helyen található, könnyű megtalálni. A környéket nemrég felujitották- a Corvinus egyetemhez való közelsége miatt bárki betérhet ide! Meglepődtzünk, amikor régi tárgyakat láttunk kiállítva a másik helyiségben. Romantikus helynek kitűnő, a kiszolgálás is pazar! Kellemes meglepetés volt számunkra, hogy Valentin-napon kevesen voltak itt, igy a nyugalom adott volt.
Megosztom
Kitűnő kiszolgálás egy csodás helyen! -

Hullámtér Vendéglő Mártély

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A zétterem Mártélyon található, a Tisza egyik holtágánál. Nemrég óta felújították, rendbe tették és normális strandot is kialakítottak! Régóta járunk ide, minden évben itt tartjuk a családi Találkozókat. Az ételek magyarosan vannak elkészítve, a kiszolgálás remek! A környéken remek kirándulási més csónakázási lehetőségek vannak!
Megosztom
Kellemes kikapcsolódás egy csodaszép helyen! -

Árnyas Étterem & Kertvendéglő Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem nagyon szép helyen van, aXII. kerületben, a fogas mellett. Könnyű megközelíteni és megtalálni. Általában tele van az étterem- a kiszolgálás, a barátságos árak és a kényelem miatt! Ezért érdemes asztalt foglaltatni jó előre. Családoknak is kitűnő hely! ! ! Én már több alkalommal is jártam itt- először egy baráti társasággal.
Megosztom
Családbarát éeeterem Újbuda szívében! -

Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 19.
Az étterem könnyen megközelíthető helyen található. A kiszolgálás agyon jó, az árak barátiak és több kedvezményük is van! Az ételek kiválóak,a menűkön bő választék van. Ízletes fogások, borok, italok kaphatók itt, rendezvények megszervezésére is vállalkoznak. Mindenképpen ajánlom ismerőseimnek és Mindenkinek,aki egy kelleme sidőt szeretne nyugodtan eltölteni Új-Budán!
Megosztom
A legjobb palacsintázóhely!!! -

Náncsi Néni Vendéglője Budapest

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szép helyen található ez a remek étterem! Az ételek nagyon jók, a kínálat is bőséges. Már nem az 1. alkalom,hogy ide jöttünk a párommal- kirándulások alkalmával! És nincs is messze a Hüvösvölgyi végállomástól. :)Gyerekkoromban majdnem mindig itt pihentem ki a "nap fáradalmait". Gyerekadagjuk is van és rendezvényeket is lehet ide szervezni.
Megosztom
Könnyed kikapcsolódás a nehéz napokon is! -

Loyola Café Budapest

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 16.
Ezt a helyet azelőtt nem ismertem. Egyik ismerősömmel együtt látogattunk el ide egyik szombaton 22h körül. Épp moldvai tánc tanítás volt-ezért is mentünk át! A hely nagyon barátságos,az ilyen alkalmaknak pont megfelelő! A zene remek volt, jó hangulatot tudott teremteni az élőben zenélő zenekar! ! ! :) Kár, hogy csak havonta 1x van ilyen lehetőség.
Megosztom
A város legjobb töltött pitája itt kapható! -

El Bigote - Király utca Budapest

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
Az étteremben többféle töltött pitából választhatunk- abszolut méltányos áron. Megéri ide betérni mindenkinek, mert az alkalmazottak is azon fáradzonak, hogy a legjobb kiszolgálást nyújtsák! Több éttermük is van Budapesten,de nekem eddig ez volt a legszimpatikusabb. Esti porgramnak is tökéletes! ! ! Nem fog benne csalódni senki,az garantált! Pitára fel!
Megosztom
A legjobb hummus Budapesten itt kapható! -

Tik-Tak Hummus Budapest

2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 14.
Ezt a vegetáriánus éttermet 2014. óta ismerem. Az étteremvezető jó barátom lett,gyakran járok el hozzá! A falafel itt a legjobb és hát a hmmus. . . az kiváltképpen finom! ! ! Sok törzsvendég jár ide vissza és egyre több külföldi is megfordul. A külföldi minősítő oldalakon nagyon jó helyen szerepel. Ajánlom Mindenkinek,aki egy jó "vega" éttermet keres és finomat szeretne enni!
Megosztom
A keleti ízek tengerében!!! -

Padthai Wokbar - Bazilika Budapest

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 9.
Nagyon jó hely, kiváló keleties ételekkel és keleties hangulattal! Sokszor megfordulok itt, mert annyira tetszik és az áraik is megfelelőek. Bárki megengedheti magának, hogy itt megforduljon, akár többször is! ! ! Főleg a barátaimmal és ismerősökkel szoktam ide járni, de egyedül is voltam már. Mindig vannak új ételeik,amiket általában ki is próbálunk.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX