Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mohácsi hosszú hétvége

Duna Vendégház MohácsDuna Vendégház Mohács a térképen

Átlagos 2014. októberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2014. november 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A vendégház előnye, hogy nagyon jó helyen van, közel a városközponthoz, és aránylag közel a fürdőhöz. Az apartmanok kényelmi szempontból különböznek, van amelyik tágas, van amelyik nagyon kicsi, van ahol nem lehet a szekrényekbe pakolni, van amelyikben tágas, kényelmes a fürdőszoba, van amelyik nagyon szűkös, igen kicsi a zuhanykabin. A televízió a '80-as évekből való, van amelyik apartmanban nem is működik. És sajnos van 2 olyan apartman, amelyikből nem lehet az udvarra kimenni, holott étkezni csak a pincében kialakított étkező helyiségben lehet. Nekik ki kell menni az utcára, megkerülni a házat, és a kertkapun bemenni. Mi csoportosan voltunk, minden apartmant elfoglaltunk, és nagyon kellemetlen és kényelmetlen volt azoknak, akik az említett 2 apartmanban lettek elszállásolva. A wi-fi folyamatosan akadozott, többnyire nem lehetett használni.A pincében, - amiben az étkező hangulatosan lett kialakítva, nem vezették le a vizet, ennek következtében sem kezet mosni, sem az edényeket elöblíteni nem lehet. Tányérokkal és evőeszközzel nagyon jól felszerelt, ugyanakkor pohár egy sincs, nagyobb reggeliző bögre sincs, és kávésbögre is mindössze 5-6 db volt, miközben mi 15-en voltunk. A vendéglátó hölgy nagyon kedves, és segítőkész.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Duna Vendégház további értékelései

2015.08.31barátokkal
Kedvesen felújított vendégház a Duna partján. Egyszerűen, de kényelmesen berendezett apartmanok centrális, mégis csendes helyen. Parkolás az udvarban. 100-200m-re kerékpár és kajak/kenu kölcsönző. A környéken szép ártéri erdők, holtágak vannak. Étkezés:önellátás, viszont nagyon ajánlom a...
2014.01.16családjával
A vendégház nagyon jó helyen, a városközponthoz közel, a Duna-parton található. A régi, hangulatos házban kialakított külön bejáratú lakrészek jól felszereltek, tiszták, kényelmesek. Ajánlom azoknak, aki pár éjszakára keresnek szálláshelyet, ahol egy mozgalmas nap után ki tudják pihenni magukat.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Ponty Poronty Vendégház Nagybaracska - Pihenés áprilisban, májusban, júniusban, júliusban
Pihenés áprilisban, májusban, júniusban, júliusban
2024.07.28-ig
Ponty Poronty Vendégház Nagybaracska
Kérd ajánlatunkat!
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval