Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A legjobb a városban

Lajta Park Étterem MosonmagyaróvárLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár a térképen

Kiváló 2016. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. március 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Helyi kollégánk javaslatára kerestük fel ezt az éttermet. Mi csak egy pár napos munka miatt jártunk Mosonmagyaróváron, de ami a pár napba belefért, azt megpróbáltuk feltérképezni és kipróbálni, a helyiek viszont több éves tapasztalatuk alapján szintén ugyanarra az álláspontra jutottak, miszerint jelenleg a Lajta Park Étteremben ehetjük a városban a legfinomabb ételeket. Mindez kellemes környezettel, barátságos kiszolgálással és remek ár-érték aránnyal párosul. A legjobb kombináció, ezt szeretjük mi is.
A heti ebédajánlatban 2 fogást 1690 Ft-ért, 3 fogást 1890 Ft-ért ehetünk (+10% szervizdíj), ami ebédmenü kategóriában a drágábbak közé tartozik, azonban a konyha kimagasló, minőségi alapanyagokkal dolgoznak, a fűszerezés jól eltalált, a fogások kreatívak, de könnyűek, egészségesek is egyúttal. A menüben 1 előételből, 2 féle levesből, 5 féle főételből és 2 desszertből választhattunk.
Ettünk almás zellersalátát lángolt lazacsonkával, sajtkrémlevest wasabis füstölt marhanyelvvel, karfiollevest húsgombóccal, hortobágyi palacsintát, mustáros grill tarját savanyított gombával, parajos tésztát kandírozott baconnel, s ráadásként madártejet.
Egyik fogás jobb volt mint a másik, hibát egyikben sem találtunk, nem mintha direkt kerestünk volna. Bár szinte telt ház volt, az ételekre nem kellett sokat várni.
Jó szívvel ajánlom, ebédidőben tanácsos asztalt foglalni.
A vasárnapi ebédmenü 2450 Ft, ebben inkább hagyományos, magyaros, jól ismert fogások szerepelnek.
Parkolás az étterem - egyben a szálloda - épülete előtt ingyenes.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Lajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - Étel/italLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - Étel/italLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - Étel/italLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - Étel/italLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - Étel/italLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - Étel/italLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - Étel/italLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - BelsőLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - BelsőLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - BelsőLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - BelsőLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - Külső képLajta Park Étterem Mosonmagyaróvár - Étlap/itallap

Lajta Park Étterem további értékelései

2018.12.05a párjával
Kiváló
Mosonmagyaróvári barangolásunk során betértünk az elegáns Lajta Hotel éttermébe. Az ételek valóságos csodák voltak. Nem csak szépek, de nagyon finomak is. A felszolgáló kedves, segítőkész.Előétel a hagymalekváros libamáj bagettel.Főétel grillezett szűzérme tormamártással, spagettivel. Lajta...
2017.08.27gyerekekkel
Kiváló
Egy nyugodt igenyes étterem, ízlésesen berendezve, figyelmes kiszolgálás, 2 kisgyermekem nagyon jól erezte magát, az etelek könnyűek, friss és egészséges alapanyagokból, gyönyörűen tálalva, kedvenc helyünkké avattuk!
2016.10.05családjával
Kiváló
Helybeli vagyok, s legszívesebben ide megy a család, ha valamit ünnepelünk. Mindig találunk újdonságot az étlapon, ami maximálisan megfelel elképzelésünknek. Külön öröm, hogy van szezonális ajánlat is. Csak dicsérni lehet a választékot, a környezetet, az előzékeny, udvarias kiszolgálást!A...
Népszerű szállások a környéken
Aquasol Resort Mosonmagyaróvár - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.09.03-ig
Aquasol Resort Mosonmagyaróvár
Kérd ajánlatunkat!
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Golden Ball Club Hotel Győr - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.01-ig
Golden Ball Club Hotel Győr
41.608 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel