M: Nagy csalódás - Piroska Étterem Nagydorog

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Piroska Étterem Nagydorog értékelése
1. helyezett az 1 nagydorogi étterem közül

Értékelést írta:
5 szállásértékelés 6 városban járt
1 étteremértékelés 5 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Nagy csalódás

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétfő délután hazafelé menet ugrottunk be a férjemmel. Bár ne tettük volna! Előttünk csak egy pár volt, akik éppen elmenőben voltak. Az ital rendelésnél még nem volt nagy probléma, de alkoholmentes sör sajnos nem volt. A pincér lány már az elején közölte, hogy csirkemell nincsen, így az amúgy is karcsú étlap rögtön néhány ételre szűkült. Mindketten bakonyi sertéssültet kértünk káposztasalátával. A rendelésre elég sokat kellett várni, közben meglátogattam a toalettet. A női wc-ben sem wc-papír, sem kéztörlő nem volt, a villanykapcsoló fehér színe csak sejlett. Az étel ízlésesen volt tálalva és az íze is finom volt, de a hús annyira nyers és rágós volt, hogy nem bírtam megenni, a férjem azért birkózott vele, de ő is sokat otthagyott. Miután elvitték a tányérokat, még üldögéltünk egy darabig, de ránk sem néztek. Felálltunk és beszóltunk a konyhára, hogy mennénk.
Senkinek nem ajánljuk, hogy csak úgy, hirtelen ötlettől vezérelve beüljön ebbe az étterembe. Mi családi ebédet terveztünk ide, azért mentünk, hogy leteszteljük. Mi biztosan nem megyünk ide többet.

Ennyire tetszett: Szörnyű
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Gyenge
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Gyenge
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni M felhasználót?    Igen

Cím
7044 Nagydorog
Petőfi u. 1.

Vélemények M felhasználótól

2019. október 6.
Tavaly novemberben jártunk itt először és annyira megtetszett a hely, hogy azt gondoltuk, hogy ide minden évben el kell jönni legalább egyszer. Most jöttünk haza, de nem tudom, hogy lesz-e legközelebb. Pénteken délután hatalmas füst fogadott minket, ami a kazánházból jött. Ott tartózkodásunk...