Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tiszta udvar, rendes ház

Stübli Vendéglő NagykovácsiStübli Vendéglő Nagykovácsi a térképen

Kiváló 2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Megnyerő kisvendéglő a Nagyboldogasszony-templom és a buszmegálló közelében, amelyet egy szépen felújított, fehérre meszelt, hagyományos sváb parasztházból alakítottak ki. Ha hinni lehet a honlapjuknak, akkor nemrégiben, 2018-ban nyitottak meg.
A belső tér rusztikus, falusias vendéglő-fogadó hangulatát árasztja. Hétköznap ebédidőben 2 fogásos ebédmenüt kínálnak (leves+főétel 1390 Ft), amely a faluban meglehetősen népszerűnek tűnik. A konyha nem tipikusan sváb ételeket kínál, bár mutatóba az is akad (sváb pecsenye sertésből), inkább magyaros-háziasnak mondanám az irányzatot. Az étlap rövid, de így is színes, a húsos fogások mellett vannak kímélő, könnyedebb, a mediterrán konyhát idéző fogások is: saláták, grillezett kecskesajt, lazacsteak).
A napi menü jól ismert, klasszikus ételekből kerül összeállításra, ottjártamkor frankfurti leves és rakott húsos-paradicsomos tészta. Zóna adag, de a laktató összetevők révén kiadós és elegendő mennyiségű volt számomra. A leves csészényi, de szinte megállt benne a kanál. Karakteres fűszerezés, az ételeknek van rendes íze. A főétel penne tészta - bolti, nem tűnik házi készítésűnek - készültsége jó, a darálthúsos ragu nem éppen kreatív, de nincs kispórolva belőle a hús és ennek is príma a fűszerezése.
Az árnyékos terasz kifejezetten kellemes, szinte minden vendég ezt preferálta a benti asztalok helyett.
Egy deci szóda 50 Ft. Szervizdíj nincs.
Gyors, barátságos kiszolgálás, a menüs ételekre alig kellett várni.
Tiszta, takaros étterem. Az a la carte étlap árai is korrektek, főételek 1800-4800 Ft között. 3 féle gyerekmenüt is kínálnak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Stübli Vendéglő Nagykovácsi - Étlap/itallapStübli Vendéglő Nagykovácsi - Külső képStübli Vendéglő Nagykovácsi - Étel/italStübli Vendéglő Nagykovácsi - Külső képStübli Vendéglő Nagykovácsi - BelsőStübli Vendéglő Nagykovácsi - BelsőStübli Vendéglő Nagykovácsi - MosdóStübli Vendéglő Nagykovácsi - MosdóStübli Vendéglő Nagykovácsi - BelsőStübli Vendéglő Nagykovácsi - BelsőStübli Vendéglő Nagykovácsi - Külső képStübli Vendéglő Nagykovácsi - BelsőStübli Vendéglő Nagykovácsi - Külső képStübli Vendéglő Nagykovácsi - Külső képStübli Vendéglő Nagykovácsi - Étel/italStübli Vendéglő Nagykovácsi - Étel/ital

Stübli Vendéglő további értékelései

2021.09.07egyedül
Már régóta terveztem, hogy a Stüblit meglátogatom Nagykovácsiban, ma szép volt az idő, éppen alkalmasnak is tűnt a nap a látogatásra. Budapestről közelítve a főúton van, jól látható jel, hogy a templom tövében. Meg a neve is olyan svábos. Nem voltak sokan, alig lézengtek, egy asztal volt foglalt...
Népszerű szállások a környéken
Klebelsberg Kastély Budapest - Augusztus 20. - teljes előrefizetéssel
Augusztus 20. - teljes előrefizetéssel
08.15-20.
Klebelsberg Kastély Budapest
72.930 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval