Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csapatépítés kalandosan

Törökmező Kalandpark NagymarosTörökmező Kalandpark Nagymaros a térképen

Átlagos 2018. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. július 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Úgy alakultak a programok, hogy 1 hónapon belül 3 különböző kalandparkban is jártam, itt, a Dunakanyarban egy munkahelyi csapatépítésen. Így a belépő áráról nem tudok nyilatkozni, mivel azt a cég fizette. Hasonlóképpen a munkahely állta a kalandpálya melletti büfében az alkoholmentes italok árát (főleg a legismertebb szénsavas üdítők a Coca Cola termékcsaládból, valamint szénsavas vagy -mentes ásványvíz, 1-2 gyümölcslé), azonban kávét itt érthetetlen módon nem lehetett inni, nem árusítottak, nem tartottak készleten. Nem emlékszem rá, hogy jártam volna már olyan büfében BÁRHOL az országban, ahol ne árulnának kávét, pedig elég sok helyen megfordultam már.
Egész napos program lévén pedig a kávéra elég nagy igény mutatkozott, azonban ezt csak a park másik végében, a parkolón túli kőházban üzemelő vendéglőben lehetett beszerezni. Egy latte 600 Ft-ba került, igaz, finom volt, de ez az árfekvés bőven Budapest belvárosának elegánsabb kávézóit idézi. Emellett nagyon sokat kellett rá várni, mert a kiszolgálás csiga lassúságú volt.
A pályák használata előtti felkészítés alaposnak tűnt, azonban a különböző pályák alkalmazhatóságát, nehézségi fokát nem igazán mondták el. A pályák nehézségi szintjét zöld, piros és fekete színnel jelölték. Volt olyan pálya, amit alacsonyabb emberek (mint például én), nem tudnak teljesíteni, ezt nem jelezték előre, csak 8 méteres magasságban derült ki.
A kalandpálya melletti mosdó igénytelen és a vízöblítés nem működött benne. A már említett kőház illemhelyeivel szerencsére nem volt ilyen probléma.
Egy kis állatkert is található a parkon belül, főleg madarak, ez inkább a kisgyerekeknek lehet érdekes.
Összességében ez a kevésbé izgalmas és nem túl jól felszerelt kalandparkok közé tartozik az országban véleményem szerint.
Magáncélból, családi programra nem ide jönnék.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (12)
Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros - Törökmező Kalandpark Nagymaros -
Népszerű szállások a környéken
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval