Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pókhálók

Királykúti Lovasporta NagymarosKirálykúti Lovasporta Nagymaros a térképen

Gyenge 2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sokkal jobban kellene takarítani. Pókhálók mindenhol. A mikró és a sütő sem volt kitakarítva az előző vendég után, bennük ételnyomok és morzsák. Vegyes régi, kopott, használt bútorok és szőnyegek. Az ágynemű is régi, a pókhálók miatt nem is bíztunk abban, hogy tiszta, úgyhogy inkább hálózsákban aludtunk.

A wifi jel annyira gyenge volt, hogy nem tudtuk használni. A franciaágy a fal és egy oszlop közé van beszorítva, lábtól kell kimászni. Éjjeliszekrény és lámpa csak az egyik oldalra jutott, éjjel a sötétben úgy kell kitapogatózni a zseblámpáig. A zuhanyfülke igen szűk, a fürdőszobában nincs aljzat.

A kocsibejáró annyira keskeny és éles szögű, hogy nagyobb kocsival bonyolult manőverezéssel lehet csak beállni. A kocsitól a szállásig keskeny ösvényen és meredek lépcsőn kell a cuccokat fel- és lehozni. Az útvonal a kocsitól nincs teljesen kivilágítva, zseblámpát kellett használnunk.

Nincs klíma, és a faház napközben annyira felmelegedett, hogy még este 9-kor is izzadtunk benne.

Pozitívum volt a szép kilátás a panorámaablakból egy hegyoldalra. A portán lovak, barátságos kutyák. Segítőkész és kedves házigazdák. Szép kirándulókörnyék. Tiszta fürdőszoba és WC. Mozgásérzékelős lámpák.

Nagyobb igényességgel többet lehetne ebből kihozni. Így azonban sajnos egyáltalán nem éreztük jól magunkat ezen a szálláson.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:
Fényképek (5)
Királykúti Lovasporta Nagymaros - SzobákKirálykúti Lovasporta Nagymaros - EgyébKirálykúti Lovasporta Nagymaros - KörnyékKirálykúti Lovasporta Nagymaros - EgyébKirálykúti Lovasporta Nagymaros - Belső

Királykúti Lovasporta további értékelései

2020.02.07gyerekekkel
Kiváló
Csodálatos hely, csodálatos környezetben, csodálatos emberekkel. Gyönyörű kilátás nyílik a szobából a Fellegvárra, a környező hegyekre, és a pacikra (Galiba, Ubul, Kócos). Egyszerűen nem tudtunk betelni vele. A szállás nagyon hangulatos, tiszta, minden igényt kielégítő. Ubul megtisztelt...
2017.06.01gyerekekkel
Kiváló
Aki szereti az állatokat és a végtelenül kedves szállásadókat, akkor bátran ajánlom a Lovasportát mindenkinek.Ha ezen a környéken jársz és eltöltenél egy vagy több napot csodálatos környezetben, ezt ne hagyd ki. Fantasztikus:)))) ui: Judit néni és Lajos bácsi mindent köszönünk.
2016.08.02gyerekekkel
Kiváló
Dunakanyar gyönyörű részén található,erdővel körülvett területén.Reggel és este madárcsicsergés,tücsök cirippelés hallható csak.Fantasztikus a csend és a nyugalom.A házigazdák maximálisan mindent megadnak hogy, jól érezze a pihenni vágyó.Lovaglàsi lehetőség is van.3 gyönyörű ló és Lajos...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval