Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

luxus a szegénysorról

Borostyán Med Hotel Nyíradony-TamásipusztaBorostyán Med Hotel Nyíradony-Tamásipuszta a térképen

2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. július 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem tudom, ki választotta ki a helyszínt, de egy kicsit fura a puszta közepén, a szegénysor kellős közepén egy 4 csillagos szálloda....

Alapvetően ez egy jó hotel, bár a játszópark mellette nem igazán üzemel, ami nekünk csalódás volt, hiszen ezért mentünk pont oda a gyerekekkel. és a honlapon meghirdetett "tengerparti" külső részleg sem működöt.
A személyzet nem túl kedves, kivéve a pincéreket. A recepciósból minden infót úgy kellett kicsiholni. A 8-kor meghirdetett reggelinél többször még 8 óra 10 -kor sem volt még semmi, és nem igazán kértek elnézést az ott már tömegben várakozó vendégektől. A befizetett előlegünkről nem is tudtak, úgy kellett kikeresnünk NEKÜNK a visszaigazoló számlát és bemutatni, mert az ő rendszerükben NEM SZEREPELT.

Nekem egy kicsit tarhálás, hogy az amúgy nem túl olcsó szállodában egy 4 tagú család 2000 forintért fogyaszthat üdítőket/ étkezés, és kancsó vizet csak a céges bulis asztalokhoz raktak ki például, a többi vendégnek nem vittek.

A medencék nagyon jók, bár a sós vízes medence kicsípi a gyerekek bőrét és a nagy vastartalom miatt befogja a ruhákat.
Az ételek tényleg finomak, bár nem túl változatosak, néhány nap után ugyanazok ismétlődnek, a desszert pedig hanyagolható. A szobák szépek, igényesek, tiszták.

A légkondit központilag üzemeltetik, ami nem mindig találkozott azzal, amit mi szerettünk volna hőmérsékletnek, a vendégek nem állíthatják maguknak.

Jól el lehet tölteni itt pár napot, de kompromiszumokkal, és ha valakit nem zavar különösebben, hogy a szegénysorról nyíló 4 csillagosban üdülget és ezt az ablakból látja is..
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Gyenge

Borostyán Med Hotel további értékelései

2021.08.08gyerekekkel
Átlagos
A szálloda főúri kastély kinézetű, kristály-csillárokkal, meisseni porcelán-gyűjteménnyel, kitömött oroszlánokkal fogad. De már a parkoláskor megcsapott minket a sertésólak szaga a közeli házaktól. A szoba megfelelő, de a csak központilag szabályozható klíma kissé meghökkentő és elvesz a...
2021.07.20a párjával
Ez évben másodjára jártunk, most sem működött a szobákban a kondicionáló! Igaz a legmelegebb napokban voltunk, mégsem teljesíttet a gépezett! Szóltunk.. azt mondták megnézik! Előző hónapban is jártunk itt, akkor sem működött megfelelően! Akkor is szóltunk! Kiváló hely egyébként, ajánlom...
2021.07.12a párjával
Kiváló
2021.június közepén jártunk férjemmel a Hotelben, mely gyönyörű kívülről és belülről egyaránt.A kert csodálatos!A szoba nagyon szép és kényelmes.A wellness és a kinti gyógymedence szuper!Az ellátás is kitűnő,a személyzet kedves,az étterem gyönyörű!A délutáni uzsonna a wellness részlegen nagyon...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen - Élmények Erdőspusztán
Élmények Erdőspusztán
2024.12.24-ig
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen
198.720 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval