Borostyán Med Hotel Étterme Nyíradony

14 fotó

2 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ligetalja Termál Hotel Penészlek - Október 23.
Ligetalja Termál Hotel Penészlek
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Két ünnep között
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok - teljes előrefizetéssel
Hotel Aurum Hajdúszoboszló

Borostyán Med Hotel Étterme Nyíradony vélemények

Kiváló 2025. július 15.a párjával járt itt
Elég messze van tőlünk de még érte a fáradtság, mert csodálatos hely egyszerűen teljesen elvarázsolt. Csak ajánlani tudom akár gyermekkel is
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 133 városban járt márFelfedező - 111 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3211 feltöltött kép
Kiváló 2025. július 11.a párjával járt itt
Fehér, aranyozott stílbútorok, párnázott székek, patyolatfehér abrosz és mintás szalvéta habár nem nélkülözhetetlen egy pazar ebédhez vagy vacsorához, mégis emeli annak fényét, hangulatát. Ebben a szinte fényűző, kristály- (üveg-) csilláros környezetben a fogások inkább a magyar konyha ízvilága felé tolódtak.
Borostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - EgyébBorostyán Med Hotel Étterme Nyíradony - Egyéb
Még több kép (11 db) >>