Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szilveszter a Bástyában

Bástya Wellness Hotel NyírbátorBástya Wellness Hotel Nyírbátor a térképen

Átlagos 2014. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. január 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szilveszteri csomagot foglaltunk. Nem először jártam itt, ezért mertem ajánlani páromnak, hogy töltsük el itt a szilvesztert. 2010-ben egy másik portálon így értékeltem ezt a helyet: "Impozáns, szépen bútorozott szálláshely. Kedves, segítőkész személyzet. Remek szakács, nagyon finom és nagy adag ételek! Kiváló wellness-részleg. Kényelmes szobák. Látnivalók a városban."
Most viszont más a helyzet. Valahai fénye ugyancsak megkopott a szállodának,az amortizáció nyomai jól láthatóak. A zuhanyfülke ajtaja lóg, zárhatatlan, a tusolórózsa tartója letörött, a szappantartó lóg, arra semmi sem helyezhető, a fürdőszobai lefolyó lemeztakarása hiányzik, a mosdó lefolyója egy tátongó lyuk, a wc ülőke lóg, félrecsúszik, nincs kilépő a zuhanykabin előtt...sorolhatnám, lenne mit. Ugyanezt tapasztaltuk a wellness részlegben is. Mindenütt feketére vált vízkövek, letört tartozékok, kopottasság. Megérkezésünket követően 20 percenként elment az áram, az épület villamosberendezése nem bírta a teltházas megterhelést.
A programban 31-én délutánra sütemények, forralt bor volt ígérve, ezzel szemben néhány vaníliás karika, burgonyaszirom és sós mogyoró volt szervírozva.
A szilveszteri műsor gyakorlatilag egy gyengébb parasztlagzi zenei minőségét takarta. Egy "Szintiboy" klimpírozott vidámnál vidámabb Laci betyár, R-Go, Gergely Róbert: Emmánuel és hasonló számokat.
A vacsora asztalnál egy lélegzetvételnyi hely sem volt két ember között, a terítékek összeértek, olyan nagymértékű volt a zsúfoltság. Na nem azért, mert ennyi szállóvendég volt ám, hanem mert "külsősökkel" töltötték fel az éttermet. Nekem olyan érzésem volt, hogy ez egy jól összeszokott társaság, az ő igényeikhez igazítva a "műsort", a hotel vendégei pedig ezt kapják és kész.
De hogy pozitív dolgokat is említsek: a főételek finomak, mennyiségileg elegendőek; a svédasztalos reggeli, ha nem is minden igényt, de kielégítő választékú ételskálát fog magába.
A személyzet udvarias, a problémákat jól kezeli. Külön kiemelném a takarító személyzetet, akik messzemenően kedvesek, szolgálatkészek.
Egy szó mint száz, az évekkel ezelőtti önmagának csak árnyéka ma már ez a hotel, amit nagyon sajnálok, kár érte.
Ha ár-érték arányt nézek, akkor közel sem érte meg nekünk ez a szilveszter, bár volt all-inclusive italfogyasztás, ami jól is jött a nagyivóknak, de mi nem ezért választottuk ezt a hotelt, hanem mert kellemes emlékeim voltak vele kapcsolatban.
Az már csak hab volt a tortán, hogy a Báthory kastély zárva volt, se ünnepi nyitva tartás kiírva, se a honlapon megjelenítve, se a telefonra nem reagáltak. Bosszúság, bosszúság hátán.
Úgy vélem a Bástya Hotelt sem ajánlani, sem oda a jövőben visszatérni nem áll szándékomban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos

Bástya Wellness Hotel további értékelései

2023.01.03a párjával
Átlagos
A szoba tisztasága hagyott kivánni valót. Pókháló néhol. Nem szembe tünő helyeken por vastagon. A szobán nem volt ablak , sem szellőző, igy nyitott ajtón lehetett csak szellőztetni. A hotel elhelyezkedése nagyon jo. A személyzet , kedves , rugalmas. Összeségében elfogadható a szállás hely ,...
2022.08.24a párjával
Kedves , figyelmes szállásadó fogadott bennünket. A szálloda nevéhez illő volt a berendezés, az étterem kifejezetten vár részletnek tűnt. A nagyméretű franciaágy nagyon kényelmes volt. Az ételek finomak és házi jellegűek voltak, jó volt , hogy az étkezést egyéni időpontban is lehetett választani....
2022.01.02a párjával
Átlagos
Szilveszterre mentünk a feleségemmel. Az első napi vacsora disznótoros volt, a leves hideg, a hurka, kolbász szintén hideg. A második napi vacsora az már a szilveszteri volt, a kettő között óriás volt a különbség. A helyszín is más volt. A szállás átlagosnak mondható. Voltak apróbb hiányosságok...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Termál Apartman Panzió Nyírbátor - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Termál Apartman Panzió Nyírbátor
22.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval