Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csodálatos szálloda szép környezetben.

Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - SóstóHunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó a térképen

Kiváló 2020. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Fantasztikusan jó és szép helyen lévő szálloda. A személyzet miden tagja, akivel kapcsolatba kerültünk ottlétünk során maximálisan kedves és segítőkész volt. A szoba, fürdőszoda megfelelő méretű, tiszta, és komfortos volt. Sajnos a matrac lehetett volna egy kicsit keményebb nekem, de lehet másoknak éppen így megfelelő.
Gyors és kényemes volt a chek-in és chek-out is. Ugyanakkor a szállodának sajnos vannak gyenge pontjai, mint pld az étterem és a konyha. A választék megfelelő volt, de széles körű kínálatnak nem mondhatnám. Az ételek minősége és állaga egy panzió esetében tökéletes lett volna, ide úgy gondolom lehetett volna magasabb a konyha színvonala. Az étterem részt sikerült egy kicsit túl-klimatizálni, legalábbis úgy gondolom 21,5 c már nem komfortos. A büféasztalokra kihelyezett tányérok is kihültek, azoknak egy tányér melegentartó jót tett volna. Összeségében gyakran kóstoltunk alulfűszerezett ételeket, illetve egy alkalommal az is előfordult, hogy nyers volt a a választot rántott csirkecombunk :( Sajnos két éjszaka nem tudtunk pihenni az ott töltött 4 éjszakából, mert a szomszédban hajnal 2-3 óráig dübörgött a zene, olyan hangerővel, ami rázta alattunk az ágyat, de ez nem felróható a szállodának, ők is elnézést kértek, és szobacserét is felajánlottak. Azt gondolom, ha a konyhán sikerül javítani, az ország egyik legszinvonalasabb szállodája lehet a Sóstó Hunguest, amit csak ajánlani tudok így is. És mégegyszer szeretném kiemelni a személyzetet, akik figyelmes, segítőkész és kedves hozzáállásukkal igyekeztek feledtetni mindent ami az itt megfogalmazottakból negatív. A fürdő is fantasztikus, sok medence, csúszda, gyógyvíz, szauna, stb... minden ami kell egy ilyen helyen. Mindenhol tisztaságot tapasztalunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Hunguest Hotel Sóstó további értékelései

2024.03.20a párjával
Kiváló
Építészetileg remekmű, modern de nagyon hangulatos. gyönyörű környezet. remek fürdő sok medencével, ki lehet úszni hűvösebb időben is. a konyha remek,akárcsak az ételválaszték, ez vonatkozik a reggelire is. kellemes délutáni sütemények és üdítők. Nagyon kedves barátságos dolgozók. Szoba tágas,...
2024.02.20családjával
Még nem hullott le róla csillag (mint más Hunguest szállodáról), de nagyon érezhető a színvonal esés a két évvel ezelőttihez képest. Főleg az apró figyelmességek hiányoztak. A recepció miután megvárta, hogy összegyűljön 6 8 bőröndös, frissen-érkezett, kiszaladt az irodából, hogy eldarálja...
2024.01.24családjával
Kiváló
2.Karacsonyt töltöttünk hotelba. Nagyon jól éreztük Magunkat . Étel,tisztaság,személyzet,fürdő összekötő folyosó van.11 éves lányom ajándékot is kapott a hoteltól. Mindennel meg voltunk elégedve.

A Hunguest Hotel Sóstó legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive (min. 2 éj)
All inclusive
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
2024.12.15-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel (min. 2 éj)
Legjobb ár fürdőbelépővel
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval