Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Villámlátogatás Sóstón!

Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - SóstóHunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó a térképen

Kiváló 2023. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. március 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Olyan sok jót olvastunk a nyíregyházi Sóstó Hotelről, hogy helyi lakosként is igazán kíváncsiak lettünk rá, így még tavaly foglaltunk a 30%-os akcióban 2 éjszakára All. inclusive ellátással.
Nem is gondoltuk, hogy február 21-én egy átlagos keddi napon majdnem telt ház lesz a hotelben.
A szálloda még szinte új. Egy szép, feltűnően tágas apartmant kaptunk. A nappaliban kényelmes kinyitható kanapé, sarok ülőgarnitúra, több szék, a hálószoba is akkora, hogy akár még táncolni is lehet benne. A szokásos kapszulás kávéfőző, tea bekészítés is rendben volt. A fürdőszoba elegáns sötétszürke csempékkel, a hatalmas tükör mögött rejtett világítással igen tetszetős volt. Az egész épületre jellemzőek a nagy üvegfelületek, melyek a minimál díszítés mellett is kellemes légkört varázsoltak ide. A hangszigetelés tökéletes, lift mellett volt a szoba, semmit sem érzékeltünk belőle.
Érkezés után a recepció mellett az uzsonna, apró sütemény, gyümölcs, kávéfélék és gépi üdítő kínálatból állt.
A vacsora meglepetése - természetesen a szokásos 3 féle leves, többféle sült, köret, saláták, zöldségek, tészták, gyümölcsök, sütemények mellett - egy igen finomra sikerült káposztás tészta volt, melynek sikerét mi sem igazolta jobban, hogy nem győzték feltölteni. Ugyanezen az asztalon lévő fekete kagylók pedig csak ott árválkodtak az edényben. Természetesen: sertés, marha, hal, kacsa és csirke húsok közül is választhattak akik nem a vega étkezést részesítik előnyben. A megrendelt ellátás tartalmazott néhány rövid italt, sört, bort, gépi üdítőket, az üveges szénsavast külön kellett fizetni, illetve a szobára lehetett íratni.
A reggelinél is kellően bőséges volt a választék, s a sort a 4 *-os szállodákban már elmaradhatatlan pezsgő zárta.
A szűkített ebédnél 2 féle leves, kb. fele annyi főétel kínálat volt, mint vacsoránál, de éhen senki sem maradt.
A fürdőbe zárt, fűtött folyosón lehet átmenni, a fogyasztást a kapott karórára lehet terhelni.
Mivel a fürdőben mi törzsvendégek vagyunk, így újdonságot nem igazán találtunk. A szokásos tisztaság fogadott mindenütt, a medencék és a fürdőtér hőfokán nem spóroltak, az élményelemek működtek, a sodrófolyő páratlan, a hullámmedence páros órákban üzemelt. Ez utóbbiban is termálvíz van, mely kellemes 30 C fokos, itt lehet úszkálni. A kedvenc kinti ülőmedencét megtöltötték a szálló vendégek, mely már hétköznap is kicsinek bizonyul, főleg úgy, hogy a városi Júlia Fürdő és a sóstói Fürdőház is zárva van.
Megnéztük a szálloda 4-ik emeletén lévő kis wellnesst is, mely ízléses, kellemes, csendes pihenést nyújthat. Szauna a teraszon is van. A konditerem jól felszerelt, a gyerekeknek játszószoba áll rendelkezésre.
Mi nagyon jól éreztük magunkat ezen a kis villámlátogatáson, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a párom javasolta, novemberben újra jöjjünk el ide, jobb a békesség, így én nem fogok vitatkozni vele, inkább örömmel "szót fogadok" !
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hunguest Hotel Sóstó további értékelései

2024.03.20a párjával
Kiváló
Építészetileg remekmű, modern de nagyon hangulatos. gyönyörű környezet. remek fürdő sok medencével, ki lehet úszni hűvösebb időben is. a konyha remek,akárcsak az ételválaszték, ez vonatkozik a reggelire is. kellemes délutáni sütemények és üdítők. Nagyon kedves barátságos dolgozók. Szoba tágas,...
2024.02.20családjával
Még nem hullott le róla csillag (mint más Hunguest szállodáról), de nagyon érezhető a színvonal esés a két évvel ezelőttihez képest. Főleg az apró figyelmességek hiányoztak. A recepció miután megvárta, hogy összegyűljön 6 8 bőröndös, frissen-érkezett, kiszaladt az irodából, hogy eldarálja...
2024.01.24családjával
Kiváló
2.Karacsonyt töltöttünk hotelba. Nagyon jól éreztük Magunkat . Étel,tisztaság,személyzet,fürdő összekötő folyosó van.11 éves lányom ajándékot is kapott a hoteltól. Mindennel meg voltunk elégedve.

A Hunguest Hotel Sóstó legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel (min. 2 éj)
Legjobb ár fürdőbelépővel
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive (min. 2 éj)
All inclusive
126.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
2024.12.15-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval