Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyíregyháza legjobb sörözője

Gedeon Kézműves Söröző NyíregyházaGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza a térképen

2016. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nyíregyházán legalábbis az internetes források szerint az egyetlen kézműves sörökre szakosodott a hely Gedeon. Mi több, az auguszt 19.-i debütálás óta van egy új kategória is, a “kraft”, ami a kézműves sörök krémjét jelenti, nos, ezek közül is akadt több sör immár. Tavalyi látogatásunk alkalmával főként békésszentndrási, szarvasi és fóti söreik voltak, melyek jobbak a nagyipariaknál, de nem hoznak annyi izgalmat, mint az új hullámosok (Hedon, Monyó, Mad Scientist, Balkezes, Csupor Marci) IPA zsánerű sörei. Most ezek közül is volt mind csapon, mind palackban többféle.
Úgyhogy kértünk egy pohár Credot (3 dl 490 forint, ez bizony egy ilyen minőségű sörből igen korrekt ár) valamint egy Horizont Saisson Witbiert, ami 690 ft-ért volt kiírva, de ők azt állították, hogy rossz a kiírás, és 740-et számoltak rá, ezt nem szeretem. Rosszul írom ki, szemrebbenés nélkül a kiírt áron adom a vendégnek az árut, kiteszem a zsebemből az 50 forintot, nem a világ az a pénz, majd kijavítom a rossz kiírást.
De sebaj, attól még szerettük a helyet, különösen, hogy a Credo friss volt és finom, ahogy annak lenni illik, a Horizont is hozta a formáját, ami elvárható a “kraft” söröktől, melyeknek egyik fő erénye az állandó magas minőség és az eltarthatóság.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (15)
Gedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - Étlap/itallapGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - Étlap/itallapGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - Étlap/itallapGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - EgyébGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - EgyébGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - BelsőGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - BelsőGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - BelsőGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - EgyébGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - EgyébGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - BelsőGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - BelsőGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - Külső képGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - EgyébGedeon Kézműves Söröző Nyíregyháza - Étel/ital

Gedeon Kézműves Söröző további értékelései

2015.04.02barátokkal
A kézműves sörláz elérte Nyíregyházát is, megnyitott a Gedeon söröző, igaz itt csak két serfőzde termékeit lehet kapni, a békésszentandrásiakét és a szarvasi sermesterét. Ezek is szépek, élvezetesek, de hiányzik a legfőbb ínyencség, az Ipa, azaz az India Pale Ale, melyet a csak nevében IPA Vörös...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive
All inclusive
2024.12.15-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval