Szörnyű 2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Először és utoljára jártunk itt. Bár az étterem fekvése nagyon jó, sem a kiszolgálással sem az étellel nem voltunk elégedettek. Igaz nem pizzát ettünk hanem tésztafélét bevallom én még ilyen kis adagot nem láttam sehol. Ezért a 10 szem ravioli-ért a 2500 ft igencsak húzós volt. A párom étele olyan szinten íztelen volt mintha egy adag vízben kifőtt tésztát tettek volna elé. Utólag érdemes lett volna megkóstoltatni a szakáccsal, hogy vajon neki ízlett volna-e. Igaz félig éhen maradtam de örülök, hogy mást nem kértem mert a guta ütött volna meg ennyi pénzért. A pincér miután a párom mondta, hogy íztelen az étel már nem igazán foglalkozott azzal, hogy esetleg valamit javítson a helyzeten, szerintem alig várta hogy elhúzzunk. Ezek után mondanom sem kell hogy nem adtunk egy fillér borravalót sem ami valószínűleg szintén nem tetszett, így köszönés nélkül hagytuk el a helyet.
Finom ételek, életem eddigi legjobb pizzáját ettem itt. Nagyon barátságos és profi kiszolgálás, és tipikusan olasz hangulat. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki az állatkert környékére megy.
Párommal rendszeresen járok ebbe az étterembe. Az ételek minősége és íze kifogástalan, a pincérek nagyon kedvesek! Barátságos árak. Csak ajánlani tudom.
Kifogástalan kiszolgálás a pincérek pörgősek és precízek. Hangulatos mediterrán jellegű hely. Az általunk fogyasztott ételek ízletesek,visszaadják az igazi olaszos ízvilágot,nem kis adagokban! Gyönyörű környezet a csónakázó tó partján, ahol megcsodáltunk egy vadkacsa családot párnapos...