Jó étterem lehetne az adottságai megvannak. de

La Terazza Pizzeria Italiana NyíregyházaLa Terazza Pizzeria Italiana Nyíregyháza a térképen

Gyenge 2015. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az étterem hangulatos, kitűnő fekvésű. A konyha jellege olasz. Az árak az átlagosnál magasabbak. A borkínálat egyoldalú és drága.A személyzet kedves ugyan de rutintalan.
Az ételek minősége változó. Sajnos a csúcs minőségtől az ehetetlen , sőt a felszolgálásra alkalmatlan között véletlen szerűen ingadozik. A pizza olasz vékonytésztás, fa kemencés, többsége finom. Nagyrészt fagyasztott és konzerv alapanyagokat használnak ami komoly befolyással van az ételek hektikus színvonalára. A kávé finom.
Javaslat:Jó időben egy pizzára vagy egy kévára alkalmas. Mással inkább ne próbálkozzunk
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

La Terazza Pizzeria Italiana további értékelései

2025.07.21családjával
Finom ételek, életem eddigi legjobb pizzáját ettem itt. Nagyon barátságos és profi kiszolgálás, és tipikusan olasz hangulat. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki az állatkert környékére megy.
2023.07.31a párjával
Párommal rendszeresen járok ebbe az étterembe. Az ételek minősége és íze kifogástalan, a pincérek nagyon kedvesek! Barátságos árak. Csak ajánlani tudom.
2021.05.20gyerekekkel
Kifogástalan kiszolgálás a pincérek pörgősek és precízek. Hangulatos mediterrán jellegű hely. Az általunk fogyasztott ételek ízletesek,visszaadják az igazi olaszos ízvilágot,nem kis adagokban! Gyönyörű környezet a csónakázó tó partján, ahol megcsodáltunk egy vadkacsa családot párnapos...
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó