Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cider és sör

Pikoló Söröző NyíregyházaPikoló Söröző Nyíregyháza a térképen

2015. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Munka után itt pihentünk meg a kollégákkal. Érdekes, hogy minden városban, ahol járunk, előbb-utóbb belebotlunk egy Pikoló (estleg Picolo vagy Piccolo) sörözőbe, Zalaegerszegen is volt, természetesen Budapesten, de Debrecenben és Békéscsabán is emlékszem ilyen nevű kocsmára, sörözőre.
A nyíregyházi Pikoló az Univerzum Üzletház oldalában működik, jobb oldalról a Total Salátabár, balról az Öreg Motorosok Söröző fogja közre. Maga a söröző pici, 1 személyes bárpult, 2-3 beülős box (kb. 4 személyesek), a bárpult mögött sorakoznak a - többségében kommersz - italok, a hűtők szinte az ajtóban vannak, a mosdót pedig úgy lehet megközelíteni, ha az odatett bárszéket áttesszük máshová. Ennek ellenére a hangulat oldott, vidám, leginkább régi baráti társaságok verődnek itt össze esténként. Egy cidert és csapolt sört (Borsodi) ittunk a kollégámmal. Árak barátságosan kelet-magyarországiak.
A helyszűke miatt inkább a söröző előtti kinti padokon telepedtünk le. Ez azért is praktikus volt, mert később ettünk is (a Totalból), és senkit nem zavart, hogy a Pikoló teraszán a másik helyről származó ételeket fogyasztjuk, sőt a kedves, mosolygós pincérhölgy még a tálácánkat is visszavitte, s bár tényleg nem kellett volna, de a szemetünket (szalvéta, üres műanyag evőeszközök, stb.) is kidobta - helyettünk.
A mosdó elég igénytelen volt, ezért a tisztaságot kénytelen vagyok lehúzni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Pikoló Söröző Nyíregyháza - Külső képPikoló Söröző Nyíregyháza - Étel/italPikoló Söröző Nyíregyháza - BelsőPikoló Söröző Nyíregyháza - BelsőPikoló Söröző Nyíregyháza - Külső képPikoló Söröző Nyíregyháza - Külső képPikoló Söröző Nyíregyháza - BelsőPikoló Söröző Nyíregyháza - BelsőPikoló Söröző Nyíregyháza - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval