Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hatalmas csalódás, kegyetlenül sós köretek..

Tóparti Vendéglő NyíregyházaTóparti Vendéglő Nyíregyháza a térképen

Szörnyű 2019. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. november 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Dupla csalódás ért minket ebben a gyönyörű környezeti adottságokkal rendelkező étteremben, pedig nagy lelkesedéssel érkeztünk. Négyünk közül hárman lazacot rendeltünk párolt zöldséggel, a negyedik fő disznóra voksolt. A lazac egyáltalán nem volt finoman elkészítve,a körete pedig embertelen sós volt, élvezhetetlenül, kellemetlenül. A disznót tartalmazó étel ehető volt, de finomnak egyáltalán nem volt nevezhető.
Nem jól eső érzéssel elfogyasztottuk ételeinket, mivel nem szeretjük a kellemetlenségeket, úgy terveztük, hogy nem reklamálunk és komment nélkül hagyjuk, ha nem érdeklődnek az étel ízvilága iránt, viszont egész biztosan messzire elkerüljük a jövőben ezt a helyet. Nem kérdeztek rá, hogyan ízlett az étel, így kértük a számlát. SZÉP kártyával terveztünk fizetni, az előző napokban már egyeztettem az étteremmel, hogy ez lehetséges. A SZÉP kártyás fizetés mégsem volt lehetséges, elutasította a terminál. (az összeg rendelkezésre állt, így más technikai okai lehettek) Sokat kellett várnunk, míg a pincér próbálkozott bent, mire visszatért, közölte, hogy más módon egyenlítsük ki a számlát. Szerencsére volt nálunk más fizetési eszköz is. Ekkor már felháborodásunk a tetőfokára hágott, hisz pont a SZÉP kártyás fizetési lehetőség volt az egyik kritérium, ami miatt őket választottuk. Így mégis megosztottuk az étellel kapcsolatos véleményünket is a tervezettek ellenére. Senkinek nem ajánlom az éttermet! Egy szép kirándulós napunkat sajnos jelentősen beárnyékolta.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Tóparti Vendéglő további értékelései

2018.08.27gyerekekkel
Kiváló
Nyíregyházán jártunk és ha már itt, akkor ez a hely nem maradhat ki. Most sem csalódtunk benne, tökéletes volt mindkét alkalommal, amikor rövid nyaralásunk alatt meglátogattuk. 1x: Bár két esküvő volt a helyszínen aznap este, kedvesen fogadtak és kiszolgáltak minket - a hátsó teraszon, hogy ne...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval