Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Soha többé vadász csárda.

Vadász Csárda NyíregyházaVadász Csárda Nyíregyháza a térképen

Szörnyű 2019. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nyár közepén voltunk ott. Árnyékban kb 38°c volt, az étteremben sem klíma, de még egy ventillátor sem volt. Mivel nyitva volt az összes ajtó így tele volt léggyel az étterem.
A pincér már az első pillanattól nem volt szimpatikus, b.nkó volt és lassú a kiszolgálás. Természetesen amit előételnek szerettem volna az nem volt, így rántott béka combot kértem, amivel még nem is volt semmi baj.

Fő ételnek mind a ketten valami tarjás, karajos sült húst kértünk. Elég sok ideig készült, de sajnos ez sem volt elég nekik ahhoz, hogy rendesen átsüljenek a húsok. A páromé ehetetlenül rágós volt az enyém pedig a karaj rágós a tarja pedig még belül véres volt, valamint teljesen íztelenek voltak.
Mikor ezt szóvá tettem a pincérnek, akkor annyit mondott, hogy a tarja egyébként is egy rágós hús (érdekes módon én el tudom készíteni úgy, hogy ne kelljen 5 percig rágnom ahhoz, hogy le tudjam nyelni), de semmi baj vissza viszi és sütnek még rajta. Igazából nem ezt a választ vártam volna. Kb 10 perc múlva hozta vissza, jól meg volt piritva a kivülje és tocsogott az olajtól. Belül viszont ugyan olyan rágós volt mind.
Én egy kicsit ettem belőle mert éhes voltam, a párom már hozzá sem nyúlt. A pincérnek nem tetszett a dolog.

Végül elcsomagoltattuk őket hátha a kutya majd megeszi. Kértem a számlát, ami nem volt kevés és semmi kedvezmény nem volt az ehetetlen ételek miatt. Soha többé nem megyünk oda és nem is ajánlom senkinek, hogy gazdagítsa őket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge

Vadász Csárda további értékelései

2019.08.05barátokkal
Átlagos
Egy péntek estebédre tértünk be baráti társaságban(4 fő). 2asztalnál voltak vendégek, egyébként a hatalmas étterem kongott az ürességtől. Aperitifet is választottunk, amiről később derült ki, hogy elfogyott. Ketten orja levest kértünk, ami sokadik napos lehetett, mert enyhén savanykás íze...
2019.01.13családjával
Finomak és bőségesek voltak az ételek (magyaros, házias ízek), jó volt a kiszolgálás, a pincér nagyon szimpatikus volt. Tiszta volt a környezet, összességében ár-érték arányban is jónak mondható az étterem. Máskor is szívesen visszamegyünk, ha úgy adódik. Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy...
2018.05.15gyerekekkel
Gyenge
Kisgyerekes családdal voltunk ebédelni hétfői napon.Parkolás a tűző napon, főútvonal mellett. Kb. 1 órát vártunk az étel felszolgálására.A gyerekek már nagyon türelmetlenek voltak,csak egy szakács van mondták.A harcsapaprikásnak köze nem volt a harcsához.Ízhatása gyenge. A kétszemélyes tál...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive
All inclusive
2024.12.15-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
74.715 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval