Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A család kedvence lett!

Hotel Dzsungel NyíregyházaHotel Dzsungel Nyíregyháza a térképen

Kiváló 2019. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. április 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Többször jártunk már a Dzsungel hotelban. 2 év elteltével idén is ellátogattunk ide családommal. A gyermekeink rajonganak az állatokért, ezért ha lehetőségünk adódik, eltöltünk itt 1-1 hétvégét. Nem csak a gyerekek, de mi szülők is el vagyunk ragadtatva az Állatpark szenzációitól. Aminek igazán örülünk, hogy a korábbi szenzációkat is újra és újra meg lehet nézni, így a gyerekek korábbi élményei is előjönnek az újdonságok mellett.
Nem terveztük előre az utazást, de a szép tavaszi idő elcsábított minket. Nagyon nehezen, csak véletlenül sikerült szobát kapnunk.
A szálloda külső képe igaz semmit nem változott az évek alatt, még mindig retro, már rá férne egy kis felújítás. A szobákat illetően nem várunk el luxust, fő szempont a tisztaság és a pihentető éjszakai alvás, mivel a nap nagy részét az Állatparkban töltjük a gyerekekkel. A sóstói tóra néző szobák kaptunk. A sokkal kisebb fürdőszoba ellenére, a szobarész kényelmes és tágas. A franciaágyon és a 2 heverőn kényelmesen elfértünk. Allergiásoknak kifejezetten ajánlom, nincs padlószőnyeg, a párna is antiallergén, abszolút pormentes. (zárt ablaknál) Szembetűnő, hogy a szokásos retro hangulat ellenére a szobák a mai igények szerinti szolgáltatásokat nyújtják. Kényelmes ágyak, új bútorok, LCD televízió, normál hűtőszekrény a szobában.
A személyzet /ide értem a recepciósokat és a takarítókat is/ kedves, segítőkész, jól felkészült. Minden kívánságunkat, kérésünket azonnal teljesítették. Naponta rendet raktak a szobában, a gyerekek okozta morzsálásokat felporszívózták, szemetest ürítettek, de nagyobb takarítást is kérhettünk volna. Ez igazán nem 2 csillag színvonal!!!! A szolgáltatásokban folyamatos a fejlődés, követik a vendégek igényeit.
A reggeli választékán talán lehetne változtatni.
A szoba, a kényelem, a higiénia, olcsóbb szállás kategória számunkra elsődleges szempont. Szinte otthon érezzük magunkat bármennyiszer visszalátogatunk.
Senkit ne tévesszen meg a retros szállás, foglaljon nyugodtan! Ajánlani tudom mindenkinek!
Csak így tovább Dzsungel Hotel! Családként szeretünk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Dzsungel további értékelései

2023.03.07gyerekekkel
Kiváló
A két csillagos szállóban foglaltunk szobát mert - az unokák miatt - az utazás alapvető célja az állatpark látogatás volt és a szálló gyakorlatilag az állatkerten belül van. A három nap után mi elégedettek, a gyerekek kimondottan boldogok voltak. ( Az állatkert nagy területen van, minden nap...
2022.08.17gyerekekkel
2 gyerekkel voltunk 3 éjszakára. A szoba kényelmes, tágas volt (családi). Az ételek finomak, bár desszert nem volt egyszer sem, az kicsit hiányzott. Tetszik a belső tér, törekedtek a dzsungel feelingre. Korlátlan belépés az állatkertbe, ez nagyon jó kis előnye a helynek. És jó helyen is van,...
2021.08.13gyerekekkel
Kiváló
Nagyon jó, hogy bármikor átmehetsz az állatkertbe, a gyerekeknek az étterem teraszához közel van a játszótér. Kényelmes belső terek, tiszta szobák. Kedvesek, barátságosak, segítőkészek, megértőek a recepción, különösen kiemelve az étterem és konyha személyzetét is. Ritkán találkozni ilyen...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive
All inclusive
2024.12.15-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
116.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
74.715 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval