Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ki adott ennek 4 csillagot?

Lugas Hotel NyíregyházaLugas Hotel Nyíregyháza a térképen

Gyenge 2013. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. január 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Több napra érkeztünk a 4 csillagosnak hirdetett szállodába.
Amikor befordultunk az utcába, már éreztük, hogy ez nem az a wellness hotel, amire számítottunk.
Már kívülről látszott a panzió jelleg...és belépve sem értettük, ki adott ere 4 csillagot. Hosszú lesz a történet..
- A wellness részleget még jó akarattal is csak házi fürdőnek lehet nevezni. Egy elég hűvös nagyobb medence..semmit sem érő elemekkel...élménymedenceként nulla.. van egy meleg kacsaúsztató (gyerekmedence)és egy meghatározhatatlan színű jakuzzi..(ki tudja milyen bacikkal, bőrdarabokkal, és kellemetlen illattal. Amikor megjegyeztük, hogy szükség lenne egy víz cserére mert ebbe ugyan bele nem merünk menni..közölték, hogy a medencés ember reggel ellenőrizte és hibátlan a víz minősége, mert ez direkt ilyen.
Ezt sem értettük...miért wellness hotel???? Szerencsére már végig pancsoltuk a fél országot...és szerencsére ilyennel még sehol sem találkoztunk.
- A szobák megfelelőek....lennének...ha nem dübörögne fel az alsó bowlingpálya zaja.. Jó volt úgy kikapcsolódni, hogy pontosan tudtuk, ki mennyit gurított.
- Egyik este megismertük a híres magyar virtust... Valami rendezvény volt lent az étteremben, és az ittas legények "gyere ki a hóra" játékot játszottak... Kint úgy megverték az egyiket, hogy öröm volt vacsora közben nézni, ahogy lábnyomokkal a hátán elvonul előttünk. No comment..
Pozitívum, hogy a személyzet viselkedése és hozzáállása maximálisan 10 pontos. Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki, szinte csak ő miattuk maradt némi jó emlékünk a nyíregyházi "pihenésről".
Az ételek finomak és változatosak. Szinte mindent megtaláltunk az étlapon amire vágytunk, és minden étkezés után maximálisan elégedettek voltunk. Sajnos nagy hiba, hogy mindent zsírral sütöttek és ezt néhány nap után már jelezte az olajhoz szokott epénk.
Azok akik valóban 4 csillagos szállodához vannak szokva, semmiképp se válasszák ezt a helyet, mert össze sem lehet hasonlítani a Lugast, egy szintén 4 csillagos Velence Spa-val, vagy egy Hotel Kapitánnyal. Azok valóban wellness hotelek..
Az ott dolgozóknak mindent köszönünk, Ők mindent megtettek a kényelmünk érdekében...de mi már soha többé nem megyünk oda vissza, arra mérget is vennénk.. :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Szörnyű
Fényképek (1)
Lugas Hotel Nyíregyháza - Wellness

Lugas Hotel további értékelései

2019.11.09családjával
Átlagos
Vonattal érkezve nem egyszerű eljutni a hotelbe. Bár előzőleg megérdeklődtem a szállodától, csak a taxit ajánlották. Odaérve alig hittük, hogy jó helyen járunk, a főbejárat szűk, magas lépcső, benn zsúfoltság, ez nem 4 csillag ! Az emeletre is kényelmetlen, szűk, sőt, balesetveszélyes lépcső...
2019.10.24a párjával
Első alkalommal voltam Nyíregyházán. Párommal utaztunk ide az állatkert megtekintése céljából. A szállás egy eldugodtabb utcában helyezkedik el,de így legalább csendesebb. Az állatkert messze van, viszont felajánlják az oda-vissza transzfert. Félpanziós vendégek voltunk, a vacsoránál az ételek...
2019.09.23gyerekekkel
Gyenge
A szállodába belépve már meglepődtünk,hogy mennyire szűkös az előtérben a hely.Egy szűk kis csigalépcső vezet fel az emeletre ahol a korlátot rögzítő csavar kilóg a falból.A szobába belépve örömmel láttam,hogy köntösök vannak bekészítve szépen összehajtogatva,csak akkor jött a döbbenet mikor...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval