Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy éjszakára megfelelt

Szeri Kemping, Apartman & Diákszállás ÓpusztaszerSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer a térképen

Gyenge 2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hirtelen elhatározásból döntöttünk egy hétvégi 2 napos ópusztaszeri kirándulás mellett, 4 nappal az indulás előtt sikerült itt szállást foglalnunk. A falu szélén, a Nemzeti Történeti Emlékpark közelében található egyszerű szálláshely, ahol saját sátorban, lakókocsiban vagy faházakban lehet megszállni. A 2 személyes, teraszos faházak a legegyszerűbbek, gyakorlatilag 2 ágy a berendezés. Vannak komfortos jurták, szép a berendezésük, de csak 2 személyes van, és ezekhez sincs saját mosdó, mellékhelyiség.
Mi 5 személyes faházat foglaltunk (ebből a típusból összesen 3 db található a kempingben), ahol egy szoba 5 sima ággyal (nincs emeleteságy), zuhanyzós fürdőszoba és az előszobában kis konyhasarok, hűtőszekrény található, valamint szintén van kiülős terasza. Parkolni ingyenesen lehet, a ház előtt kibetonozott részen, a kerítésen belül parkoltunk.
Összesen 11.000 Ft-ot fizettünk 2 felnőtt és 3 gyerek részére (+IFA a felnőtteknek), ami nem pénz ezért a szolgáltatásért szerintem. A kempingből közvetlen átjárás biztosított a Szeri Csárda kertjébe, ahol reggelit lehetett kérni (4000 Ft/ötünkre), és egy alkalommal itt ebédeltünk is.
Ágyneműt alapból nem biztosítanak, de lehet kérni, pluszban fizetni nem kellett érte.
Ami a legnegatívabb tapasztalásunk volt, az a takarítás hiánya. Az egyik ágy alatt egy előző vendég tusfürdőjét találtuk meg, jelentős mennyiségű por, kosz, pókháló között. Legalább helyeznének el takarító felszerelést, partvist a szálláson, én szívesen kitakarítanék magunk után. A berendezés nagyon egyszerű, a fürdőben nincs kiépített zuhanyfülke, de még tálca sem, így a vízből garantáltan mindenhová jut.
WC papír volt. Törülközőt vinni kell, az nincs.
Majd' elfelejtettem, volt egy régi képcsöves tévé is a szobában, de nem kapcsoltuk be.
Az ablakok nagy részén van szúnyogháló. Éjszakára kellemesen lehűlt a levegő, nem hiányzott a légkondi, napközben meg úgysem a szálláson voltunk.
Összességében 1 éjszakára teljesen megfelelt, és ár-érték arányban is igen kedvező volt (a szallas.hu oldalon néztem, és ott jóval többe került volna ugyanez, ezért érdemes közvetlenül foglalni a szállásadónál).
A kemping egyébként nagyon kellemes, sok fa van, zöld az egész, kellőképpen árnyékos, van tűzrakó hely is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:
Fényképek (12)
Szeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - Külső képSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - SzobákSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - SzobákSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - Külső képSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - Külső képSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - Külső képSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - Külső képSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - Külső képSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - Külső képSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - SzobákSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - SzobákSzeri Kemping, Apartman & Diákszállás Ópusztaszer - Szobák
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Sun City Vízisport Paradicsom Hódmezővásárhely - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2024.09.01-ig
Sun City Vízisport Paradicsom Hódmezővásárhely
30.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval