R.R.E.: Ismét Örvényesen!!! - Huszár Vendéglő Örvényes

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Húsvét >>  |  Pünkösd >>  |  Nyaralás >>

Huszár Vendéglő Örvényes értékelése
1. helyezett a 2 örvényesi étterem közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 5 városban járt
13 étteremértékelés 8 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Ismét Örvényesen!!!

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha Balaton, egy nap, akkor az ebéd az örvényesi Huszár Vendéglőben készül számunkra.
Tele volt a parkoló, az asztalok, nehéz volt helyet kapni, de nem adtuk fel. Fogas Molnárné módra volt a menü számunkra, sör, kávé, ásványvíz. Egy órán belül hozták, megettük, fizettünk. Abszolút elfogadható főszezonban. Udvariasak, gyorsak, a mellékhelyiség tiszta, nem látszik a tömeg. /Éppen jött a főnöknő ellenőrizni, rendben van-e minden, amikor bementem. / Egyetlen felszolgáló hölgynek illene még jobb modort tanulnia. A kilátás remek, a szabadstrand közel van, csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Azt kapja a vendég, amiért betért. Jól elkészített ételt elfogadható időintervallumon belül.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni R.R.E. felhasználót?    Igen

Huszár Vendéglő Örvényes
Cím
8242 Örvényes
Malom u. 2.

Az étterem legutóbbi értékelései

2017. augusztus 12.
Hagyományos nyári kerékpártúránk hagyományos reggelizőhelye. Klasszikus reggeli fogások, finom ételek, kedves kiszolgálás, normál árak jellemzik a vendéglőt. Hám and eggs, hideg tej, narancslé, kávé volta?menü. Csípőspaprika alapból az asztalon, cserépben :-) És még a kakaó is nagyon finom.

2017. június 28.
A balatoni nyaralásunk alkalmával tértünk be barátainkkal egy forró napon. A meleg ellenére a klimatizált teraszon foglaltunk helyet, nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek nagyon finomak voltak, az adagokra sem volt panaszunk. A tálalás átlagon felüli volt, nagyon figyeltek a részletekre....

2017. június 25.
Nos, itt jártam, jártunk, de a nagy várakozás ellenére, hisz az értékelés jó és egy-két barátom is mondta, ide térjünk be! Hát nekem abszolút nem tetszett! Azon kívül, hogy a kaja nem ízlett baromi drága volt ! A mellékhelyiség borzalom... A kiszolgálókon pedig nem a profizmus, hanem a...