R.R.E. étterem értékelései

Értékelései
1
5
13
10
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg R.R.E. értékeléseit!

Olvasd el R.R.E. étterem értékeléseit!

Remek helyen, remek választék -

Hoffer Cukrászda Sopron

2017. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 20.
Többször jártam a cukrászdában, társaságban is. Legutóbb egyedül, pusztán fagylalt vásárlása céljából tértem be. Kedvencem a pisztácia, azt akartam kipróbálni, mivel általában túl édesre készítik a legtöbb helyen, és az nem az igazi számomra. Itt vettem többek között ezt is, elégedett voltam vele, ahogy a hellyel, fekvésével, a hangulatával, a kiszolgálással, a gyorsasággal, és az árukínálattal is.
Megosztom
Igényes cukrászda, színes kínálattal -

Karolina Kávéház & Koktélbár Balatonfüred

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén augusztusban ismét alig vártuk, hogy legyen időnk betérni a Karolinába. Magával ragadó a hely hangulata, a part közelsége, a kilátás, a cukrászda rendezettsége, a gazdag süteményválaszték, a pompás borok. . . A személyzet gyors, rendkívül udvarias, jól nevelt, igazán ritkaság a mai vendéglátásban! Egytől-egyik illemtudóak, ahogy a nagy könyvben olvasható!
Megosztom
Ismét Örvényesen!!! -

Huszár Vendéglő Örvényes

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha Balaton, egy nap, akkor az ebéd az örvényesi Huszár Vendéglőben készül számunkra. Tele volt a parkoló, az asztalok, nehéz volt helyet kapni, de nem adtuk fel. Fogas Molnárné módra volt a menü számunkra, sör, kávé, ásványvíz. Egy órán belül hozták, megettük, fizettünk. Abszolút elfogadható főszezonban. Udvariasak, gyorsak, a mellékhelyiség tiszta, nem látszik a tömeg.
Megosztom
A Lidó-szelet verhetetlen! -

Harrer Cukrászda Sopron

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. november 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártam már a Harrer cukrászdában Sopronban. /Két helyen is működik. / A belvárosi a kedvencem. Elegáns, igazi beülős hely. Kedvesek, udvariasak a pincérnők, a választék óriási, a sütemények remekek, ízük, állaguk, formájuk. . . ellenállhatatlanok. Kedvencem a lágy, omlós krémmel készült csupa csoki Lidó-szelet. De mindegyik jól néz ki, finom mind, amit megkóstoltam.
Megosztom
A legfinonomabb habkarika készítői -

Korzó Kávézó Sopron

2016. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. november 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régi vásárlója és vendége vagyok a cukrászdának. Gyönyörű a környezete, a belső udvar a csodálatos kék virágokkal, a terasz, a cukrászda maga. A pincérek és a tulajdonosok barátságosak, mindent a vendégért elv szerint dolgoznak. Mosolygósak, kedvesek, pedig sok a vendég, főleg az osztrák. Nem tesznek viszont különbséget az osztrák és a magyar vendégek között, ami Sopronban nem mindenhol jellemző.
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
November elején a párommal kóstoltuk meg a menüt, amit a libanapok alkalmából kínáltak. Mindenki udvarias, előzékeny, gyors. Az étterem tiszta,kellemes. Az étel átlagos A szakács még egy-két trükköt elleshetne véleményünk szerint. Nem rossz az étel, de semmi különös, kimagasló, más nincs benne. Nem a kritikai szempont az elsődleges, inkább sajnálatos, hogy a fűszerekkel kicsit csínján bánnak.
Megosztom
Igazi vendégnek érzed magad -

Karolina Kávéház & Koktélbár Balatonfüred

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 8.
A Karolina Kávéház egy fogalom. A kiszolgálás, az étlap, az itallap, a tartalma, formája,a képek, a történetei, a hangulat, az elhelyezkedése. . . minden. /Nem vagyok fizetett értékelőjük. Nincs rá szükségük! /
Helyet kapni nem egyszerű, de törekszik rá mindenki. Egy asztal ürül, máris tiszta lesz, leülhetsz. Kiválóak a sütemények, nagyok, ízletesek, máshol nem jellemzőek.
Megosztom
örvényesi kitérő -

Huszár Vendéglő Örvényes

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először voltunk itt vendégek. A Malommúzeum szomszédságában található, amit szintén meg kell nézni! Forró nyár végi nap volt, kutyával érkeztünk. Kedvesen fogadtak minket, a kutyánk rögtön kapott tiszta tálban friss vizet! ! Kérés nélkül! Fogasfilét ettünk Molnárné módra, remek volt. Gyors,jó kiszolgálás, a főnöknő személyesen hozza a kész ételt.
Megosztom
2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 14.
Többször jártunk az étteremben, családdal, vendégekkel, csak kettesben is. Az ételválaszték bőséges, az ételek finomak, a kiszolgálás figyelmes, gyors, és a legfinomabb barna sört mindig itt kapjuk. Elegáns, hangulatos, a terasza jó időben kiváló választás,de bent is ugyanolyan jól érezheti magát minden vendég. Menü is van, étlapról is rendelhetnek, nem bánják meg egyiket sem.
Megosztom
Családi ebéd a Panorámában -

Panoráma Étterem Sopron

2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 24.
Többször jártunk már az étteremben. Remek a fekvése, szép a kilátás, jó a szakács, udvarias a pincér, gondolnak a gyerekekre is, egy szóval érdemes ellátogatni az étterembe. Jól éreztük magunkat minden évszakban. Igazi "Panoráma. Az ár-érték arány jól megállapított. Külföldi vendégeink főleg a hal ételeket értékelik, remekül készítik.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX