Tician71: Hármas vagy négyes? - Huszár Vendéglő Örvényes

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Huszár Vendéglő Örvényes értékelése
1. helyezett a 2 örvényesi étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 15 városban járt
23 étteremértékelés 9 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Hármas vagy négyes?

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Úgy gondolom, azért igazságtalan lenne, ha közepesre értékelném a helyet, mert annyira mégsem középszerű. Kifejezetten barátságos, jó hangulatú étterem, kedves, segítőkész, korrekt pincérekkel.
Rendeltünk kétszemélyes tálat, Bécsi szeletet stb... Igazából minden rendben volt, az ételek finomak voltak, de nem volt semmi extra. Előző véleményekben olvastam már, hogy más is úgy gondolta, hogy kicsit langyos volt a kétszemélyes tál. Szerintem is.
Véleményem szerint, (bár nyilván vannak ennél sokkal drágább éttermek is), fejre kb. 5.000.-ért kicsit ütősebbnek kellene lenni az ételeknek.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány: Gyenge
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Tician71 felhasználót?    Igen

2018. szeptember 3. - Huszár Vendéglő válasza Tician71 értékelésére:
Kedves Vendégünk,

Sajnálattal olvastuk, hogy tetszését nem nyerte el éttermünk kiszolgálása és színvonala. Bízunk abban hogy ez nem vette el kedvét egy újabb látogatástól mellyel bizonyíthatjuk minőségi ételeink felszolgálását és színvonalas szolgáltatásunkat.

A két személyes tál elég bőséges, úgy gondoljuk az árért minőséget és mennyiséget kell adnunk. Elképzelhetőnek tartjuk, egy szellősebb napon hamarabb kihűlhet a tál. A Bécsi szelet, a borjú egyik legnemesebb részéből a borjú felsál (tejjel etetett) részből adjuk. Úgy gondoljuk, hogy vendégeink megérdemlik ezek árak tudatában, hogy a lehető legjobb beszállítótól a lehető legnemesebb tőkésárúval a legjobban elkészített étel kerüljön az Önök asztalára. Éttermünk idén 24 éve áll vendégeink szolgálatában. Higgye el nem a haszonszerzés motivál minket majdhogynem negyed évszázad távlatában.
Ártáblánk nyolc oldalon megtekinthető a bejáratnál, minden kedves vendégünk eldöntheti betér-e hozzánk vagy sem. Ártáblánk a bejáratnál magyarul és angolul is elolvasható.
Konyhánk kis alapterületű, folyamatosan pályázunk ennek kibővítésére, ha sikerül, ígérjük még ütősebbek lesznek ételeink.

Huszár-tál 2 személyre 7190 Ft.
(cigánypecsenye 2szelet., pulykaszalagok gomba
bundában 4darab, konfitált kacsacomb 1darab, juhásztekercs 2szelet,
lyoni hagyma, sült debreceni 2darab, párolt
káposzta, hasábburgonya, párolt rizs, párolt
zöldség)
Bécsi szelet ( 200 gr. ) 3120 Ft.

Tisztelettel,
Huszár csapat
Huszár Vendéglő, vendégkapcsolati manager
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Huszár Vendéglő Örvényes
Cím
8242 Örvényes
Malom u. 2.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. augusztus 21.
Párommal voltunk ott, nem először. A pincérek kedvesek, a hely kellemes. Kétszemélyes tálat kértünk, ami elég lett volna 3 embernek is. Minden finom volt, bőséges. Az egyetlen problémánk az volt, hogy mire a szállásra értünk, addigra szaladnunk kellett, aztán estig váltottuk egymást a...

2018. június 5.
Májusban két busznyi iskolással jártunk itt. Jégkrémet ettünk, kávéval megvendégeltek. Néhány gyerek pénzecskéje kevés volt a nyalánkságra, a felszolgáló szó nélkül kiegészítette (ilyet manapság még nem láttam sehol!). Tökéletes profizmussal, rugalmassággal kezelték a gyereksereget, végezték...

2017. augusztus 20.
Ha Balaton, egy nap, akkor az ebéd az örvényesi Huszár Vendéglőben készül számunkra. Tele volt a parkoló, az asztalok, nehéz volt helyet kapni, de nem adtuk fel. Fogas Molnárné módra volt a menü számunkra, sör, kávé, ásványvíz. Egy órán belül hozták, megettük, fizettünk. Abszolút elfogadható...