Tician71 étterem értékelései

Értékelései
1
20
29
13
0
0
7

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tician71 értékeléseit!

Olvasd el Tician71 étterem értékeléseit!

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. március 13.
Helyiek ajánlására kerestük fel az éttermet, és egyáltalán nem csalódtunk. . . Ottlétünk alatt kétszer is ellátogattunk ide. Egyik alkalommal nyitás előtt érkeztünk, de ennek ellenére nagyon kedvesen fogadtak, és nyugodtan fogyaszthattunk italokat a konyha nyitásáig! Az ételeket csak ajánlani tudom.
Megosztom
2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 7.
Nincs különösebb problémám a fogalmazással, (picit túlzónak tartom a 300 karaktert. . . ), (ó már 84:-)) de van, mikor egyszerűen nincs szükség a bő beszédre. Kellemes téli estén tértünk be ebbe az étterembe a Párommal vacsorázni egy jót. Az ételek szerintem nagyon finomak voltak, az italokkal sem volt semmi probléma, a kiszolgálás udvarias és gyors volt.
Megosztom
2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. december 3.
Tardoson, a Kemencés Fogadóban mindig finomat, és sokat lehet enni. A kiszolgálás, a forgalom ellenére gyors, pontos, kedves! öten voltunk, és senkinek semmi kifogásolnivalója nem volt az ételekkel, italokkal, sőt még ezt-azt el is kellet csomagoltatnunk mert nem tudtuk egyszerre elfogyasztani. . . Mindenkinek bátran ajánlom a helyet!
Megosztom
Becsali csárda -

Báder Fogadó Bicske

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 8.
Útban hazafelé, gondoltuk a barátommal, hogy beugrunk a jó öreg Báderba. . . Beálltunk a parkolóba a bejárat előtt, kiszálltunk, s abban a pillanatban beállt egy busz, amiről serényen ugráltak is lefelé az ifjú focisták. Besiettünk, majd amikor láttuk, hogy sokan vannak bent is, a teraszajtóból visszafordultunk.
Megosztom
Finom, és korlátlan... -

Füzes Étterem Abádszalók

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kerékpártúra alkalmából tekertünk el Abádszalókra, és tértünk be a Füzes Étterembe. . . Nincs nagy tapasztalatom a korlátlan fogyasztás területén, nem tudom mennyi féle étel a "normális", de én meg voltam elégedve azzal a 6-7 főétellel, 2 féle levessel, és vagy 3 féle desszerttel, ami közül lehetett választani.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 6.
Sajnos ahhoz már hozzá kell szoknunk, hagy ha az ember nem a szokványos "rántotthús krumplival", vagy brassói, cigány stb. . . kombókat szeretné enni (és részemről ezeket már inkább nem:-) akkor ÉTTEREMBE kell mennie, ahol bizony egy főétel már 3000-7000. -Ft kötött mozog. . . De egyáltalán nem sajnáltam a pénzt amit fizettünk a két igen kiváló főételért!
Megosztom
Kényelmetlen szék, finom burger! -

Vegas Burger Tatabánya

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 19.
A kiszolgáláson van még mit csiszolni, de összességében nem szegte kedvem, hogy a felszolgáló hölgy, picit a kabátomra borította a sörömet:-)) Az ételeink nagyon finomak, és elegendőek voltak. Szerintem a nagy adagot tényleg csak azok kérjék akik sokat tudnak enni. . . Nekem a 90+ testsúlyommal bőven elég volt a normál adag.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon kellemes, retró hangulatú hely, kedves, udvarias személyzettel. Három napig ettünk, ittunk a Szalajka fogadó éttermében, és összességében szívesen gondolunk vissza az ott töltött időre. . . Több ételt is megkóstoltunk (pl. : csülök, bélszín, cigány, pisztráng, töltött káposzta stb. . .
Megosztom
Máskor is szívesen... -

Hársfa Étterem Mosonmagyaróvár

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 15.
Ide tényleg szívesen fogunk visszatérni, mert a felszolgálók nagyon kedvesek, gyorsak, pontosak! Az ételek pedig nagyon finomak, és bőségesnek is mondhatóak. A kétszemélyes Hársfa tál például inkább
három személyes szerintem.:-) Mindenképpen meg szeretném kóstolni a többi ételt is! Csak ajánlani tudom a helyet azoknak, akik jót szeretnének enni!
Megosztom
Dzsuvás tálcák -

Stúdium Étterem Tatabánya

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Az efféle retró menzától nem kell csodát várni. . . , de azért a tisztaság szerintem elég fontos szempont, akár 4-5 csillagos étteremről van szó, akár egy útszéli büféről. Idő hiányában választottuk az egyik barátommal az említett gyorskajáldát. Beálltunk a sor végére, hogy tálcát vételezzünk, s látom, hogy kettő jó nagy kupac, kajamaradékos, zsíros tálca van előttünk, ami szerintem 1976-ból való.
Megosztom
3 oldalon / 29 találat


TérképX