Andi88: Finom, de drága - Huszár Vendéglő Örvényes

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Huszár Vendéglő Örvényes értékelése
1. helyezett a 2 örvényesi étterem közül

Értékelést írta:
5 szállásértékelés 6 városban járt
5 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Finom, de drága

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
Párommal voltunk ott, nem először. A pincérek kedvesek, a hely kellemes. Kétszemélyes tálat kértünk, ami elég lett volna 3 embernek is. Minden finom volt, bőséges. Az egyetlen problémánk az volt, hogy mire a szállásra értünk, addigra szaladnunk kellett, aztán estig váltottuk egymást a mellékhelyiségben...nagyon finom volt, nagyon vártam, de ez után nem hiszem, hogy még egyszer megyünk.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Andi88 felhasználót?    Igen

2018. szeptember 3. - Huszár Vendéglő válasza Andi88 értékelésére:
Kedves Vendégünk,

Sajnálattal olvastuk, hogy tetszését nem nyerte el éttermünk kiszolgálása és színvonala. Bízunk abban hogy ez nem vette el kedvét egy újabb látogatástól mellyel bizonyíthatjuk minőségi ételeink felszolgálását és színvonalas szolgáltatásunkat.

Kedves Andi88! Profil adatlapján látjuk más balatoni étteremben is járt, sajnos mindenhol ( nálunk is ) kivetni valót talált valamiben. Sajnáljuk, hogy ilyen élményekben volt része ezen a környéken, higgye el, hogy mi is a munkahelyünkön a legjobb tudásunk szerint dolgozunk nap mint nap, márciustól, novemberig. Mivel nálunk is emberek dolgoznak olykor-olykor hibát követünk el amit fizetésnél -ha tudtunkra adnak- kompenzálunk. Ott. Helyben. Egyből.
A kétszemélyes tál tartalma:

Huszár-tál 2 személyre
(cigánypecsenye, pulykaszalagok gomba
bundában, konfitált kacsacomb, juhásztekercs,
lyoni hagyma, sült debreceni, párolt
káposzta, hasábburgonya, párolt rizs, párolt
zöldség)

Sajnos a tál nem tartalmaz semmiféle tejszínes, mártásos ételt -kivéve a juhásztekercset amibe tejfölt teszünk, de ez forró olajban sül ki, így megkapja azt a szigorú hőkezelést, mint a rajta lévő többi étel is - így érdemben nem tudunk választ adni miért váltották egymást a mellékhelyiségben. Viszont nagyon sajnáljuk!

Bízunk abban hogy ez nem vette el kedvét egy újabb látogatástól mellyel bizonyíthatjuk minőségi ételeink felszolgálását és színvonalas szolgáltatásunkat.

Üdvözlettel,
Huszár csapat
Huszár Vendéglő, vendégkapcsolati manager
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Huszár Vendéglő Örvényes
Cím
8242 Örvényes
Malom u. 2.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. június 13.
Úgy gondolom, azért igazságtalan lenne, ha közepesre értékelném a helyet, mert annyira mégsem középszerű. Kifejezetten barátságos, jó hangulatú étterem, kedves, segítőkész, korrekt pincérekkel. Rendeltünk kétszemélyes tálat, Bécsi szeletet stb... Igazából minden rendben volt, az ételek finomak...

2018. június 5.
Májusban két busznyi iskolással jártunk itt. Jégkrémet ettünk, kávéval megvendégeltek. Néhány gyerek pénzecskéje kevés volt a nyalánkságra, a felszolgáló szó nélkül kiegészítette (ilyet manapság még nem láttam sehol!). Tökéletes profizmussal, rugalmassággal kezelték a gyereksereget, végezték...

2017. augusztus 20.
Ha Balaton, egy nap, akkor az ebéd az örvényesi Huszár Vendéglőben készül számunkra. Tele volt a parkoló, az asztalok, nehéz volt helyet kapni, de nem adtuk fel. Fogas Molnárné módra volt a menü számunkra, sör, kávé, ásványvíz. Egy órán belül hozták, megettük, fizettünk. Abszolút elfogadható...