Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mint a csiga az akácerdőben...

Retro Étterem & Pub PaksRetro Étterem & Pub Paks a térképen

Gyenge 2016. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hofi Gézátol kölcsön vett kifejezéssel éltem a címben, nem véletlenül.

Két egymás követő nap jártunk itt.
Bár az étterem neve retro, semmilyen retro hangulat nem ad, kicsi, több embernek elég szűkös, még a galériával egyött is. Talán maximum 20-25 fős lehet összesen.
Első nap csak egy jeges kávét ittunk, amive semmi bajunk sem volt, és az étlapot átnézve arra jutottunk, hogy a másnapi ebédet itt költjök el.

Másnap délben beültünk ebédelni.
Aránylag gyorsan le tudtuk adni a megrendelést.
fél óra múlva már gondolkodtzunk mi lehet, mert a pincérnő felénk sem néz. 45 perc múlva megkérdeztem kapunk-e egyáltalán valamit, ekkor negyed óra türelmet kértek még, amiből újabb fél óra lett, így jóval egy óra elketével ( mintegy egy óra tizenöt-húsz perc alatt ) kaptuk csak meg a rendelésünket.
Közben a kiszolgálásban kapkodás, telefonálgatás, szervezetlenség, többek között a kiszolgáló telefonon próbált valakit elérni, hogy beugorjon segíteni, amikor a vendégek száma ( velünk együtt ) összesen 6 fő volt ! Akkor mi van, ha még vendégek is vannak ?

Amúgy az ételekkel nagy baj nem volt, bár pl. a sertés szűz mellé adott gomba mrtás a sok citromtól szinte ehetetlenül savanyúra sikeredett, de maga a hús jó volt ( igaz ezt nehéz elrontani ).

A kiszolgálás hangulata szigorú volt, nélkülözött minden előzékenységet vagy mosolyt, úgy éreztem zavajuk a céget, hogy egyáltalán ott vagyunk.

Amit a végén erdemes lett volna megtenni, akár egy kávét, akár némi desszertet felajánlva a probléma élét talán el lehetett volna venni, legalább annak a látszatát keltve, hogy érdekli őket a vendég véleménye, vagy kedve.
Így azonban senkinek nem ajánlom a helyet, hacsak nincs néhány fölösleges órája amíg kint esik az eső, bent ugyanis a várakozás alatt dögunalom van. Inkább fizetem máshol az összeg dupláját csak érezzem jól magam.

A végén még egy elköszönést sem kaptunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (2)
Retro Étterem & Pub Paks - Étel/italRetro Étterem & Pub Paks - Étel/ital

Retro Étterem & Pub további értékelései

2018.04.09a párjával
Szörnyű
Sajnos elkövettük azt a hibát, hogy újra betértünk, gondolván a múltkori eset és az utána a tulaj által adott válasz változtat valamit az egység minőségén, hozzáállásán. Hát nem 4 6 féle leves az étlapon és 14 órakor nincs csak egy féle, a fokhagymakrém, mert hogy még a többi nem készült el....
2017.01.24a párjával
Az ételekre néha egy picit sokat kell várni, de ez midenhol előfordulhat, ezért aki 20 perces gyors ebédre vágyik, akkor ne ide menjen ebédelni. Az elkészített ételek minősége mindig megfelelő volt. Kultúrált környezet, vidéki viszonylatban ajánlható étteremnek mondanám. A csapolt sör jó...
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Nagy Szálloda Paks - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.21-ig
Erzsébet Nagy Szálloda Paks
48.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
55.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval