Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem egészen az

Pannonhalmi Lombkorona Tanösvény PannonhalmaPannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma a térképen

Érdekes 2022. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az erdőkben, különösen a magas fákat is nevelő trópusi tájakon, érezhetően más-más világok élnek párhuzamosan egymás fölött a talajszinttől a lombkorona-szintig. A felső életet szinte sohasem láthatjuk, (Ahol például hárpiák vadásznak majmokra, és az alacsonyabb fák harcolnak a fényért a magasabbakkal...) Szóval, az a felső lét izgalmas is lehet. Bíztunk benne, el is mentünk megnézni, voltunk már más un. lombkorona-tanösvényen is, semmi, csak egy lépcsőmászás, séta az állványon, aztán le... Bevallom ez a pannonhalmi csoda sem hozott nagyon lázba. Nem nagyon látsz a világ valódi koronáin, a fák lombján, a felső életből semmit. Volt rá valami pénz, csináltak egy érdekes alakú kilátót, tényleg szép onnan a nézelődés. na, és ráadásul még ezoterikus üzenete is van, mert hát Jézus, meg hal... szóval, hogy halalakú ez egész cucc. És ezért Jézus, ahogy az autók kipufogója fölött is. Hmm... de ajánlom szívesen mindenkinek, a panorámáért érdemes elmenni oda.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (10)
Pannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma - EgyébPannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma - EgyébPannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma - Külső képPannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma - Külső képPannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma - Külső képPannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma - Külső képPannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma - Külső képPannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma - Külső képPannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma - Külső képPannonhalmi Lombkorona Tanösvény Pannonhalma - Külső kép

Pannonhalmi Lombkorona Tanösvény további értékelései

2022.08.30a párjával
Érdekes
A kilátó alatt egy hal formájú lombséta tanösvény helyezkedik el. Erős acél oszlopokon nyugszik, az egész érdekes, itthon nemigen van hasonló a kilátás is szép róla, de tényleg csak pár lépés az egész.
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval