gasztrobetyár: Majdnem kiváló! - Szent Hubertus Étterem Parádsasvár

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>
Értékelést írta:
5 szállásértékelés 32 városban járt
72 étteremértékelés 45 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Majdnem kiváló!

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 26.
Most nagyon nehéz dolgom van ezzel az értékeléssel. Amikor helyet foglaltunk udvariasan tájékoztattak minket, hogy egy órát is kell várni az ételek érkezésére. Sebaj, mi most nagyon ráérünk. Kb. fél órát vártunk megékezett a nagyon finom, nagyon kevés, kis csészényi tárkonyos raguleves, a kenyér pedig elfogyott /!/. A folytatással már nem volt probléma és egy órán belül érkezett. Isteni finom szarvassült "Erdészné módra" röszti burgonyával. Hát..., nagyon profi módon volt a szarvassült elkészítve, semmi hártya és itt rágósságnak, vagy akármi ide nem illő dolognak nyoma sem volt. A párom Mátrai borzaskát fogyasztott ami szintén nagyon finom volt, s kiadós, nem tudta mindet elfogyasztani, s így csomagoltatni kényszerültünk. A habdoboz viszont elfogyott... Apró hibák ellenére ez egy nagyon jó étterem, kedves kiszolgálással, jó italokkal, nagy tisztasággal. Biztosan visszatérünk még! Leginkább türelmes, ráérő pároknak ajánlom az éttermet!

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni gasztrobetyár felhasználót?    Igen

Szent Hubertus Étterem Parádsasvár
Cím
3242 Parádsasvár
Rákóczi út 2.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. augusztus 8.
A kiszolgálás udvarias, a kínálat viszonylag változatos, a konyhát jónak értékelném. Finom környékbeli borokat is tartanak. Kívülről is szép az épület, a beltér hangulatos, "vadászos". A kerthelyiség kellemes (bár azt kevésbé találtuk tisztának). Összességében merem ajánlani mindenkinek....