Los7158: Kellemes nőnapi vacsora - Al Rabló Pizzéria & Étterem Pásztó

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Al Rabló Pizzéria & Étterem Pásztó értékelése
3. helyezett az 5 pásztói étterem közül

Értékelést írta:
5 szállásértékelés 6 városban járt
4 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Kellemes nőnapi vacsora

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 15.
Március 8-án nőnapkor párommal betértünk,egy vacsorára ebbe az étterembe.Egy kellemes környezet fogadott,fiatalos kiszolgálókkal.Segítőkészek voltak mindenben,bár néhol látszott a rutintalanság,de ez nem rontott a kiszolgálás minőségén.Az ételek finomak voltak,ár érték arányban átlagosak.Egy problémánk azért volt,a fel tálalt süllő filé szálkás volt,amire nem számítottunk.Ennek ellenére egy hangulatos vacsorára tudom ajánlani másoknak is.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Los7158 felhasználót?    Igen

Cím
3060 Pásztó
Fő út 60.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. november 24.
A pincérek átlagon felül kedvesek és udvariasak. A konyha jó, teríték szép, az elmúlt 4 évben soha semmiben nem csalódtam. Finom a menü is. Jó helyen fekszik, a főtér mellett. A mosdó tiszta, kulturált, tágas. Sajnos a pultnál található kemence néha túl nagy konyhaszaggal árasztja el a belső...

2018. augusztus 18.
Beszéljenek helyettem a csatolt képek az étteremről. A fogások a képen látható módon érkeztek meg, az étlapon ezen a néven szerepelnek: Juhtúróval töltött gombafejek, párolt rizzsel és tartármártással illetve Csirkemellfilé sonkás gnocchival,sajttal grantírozva rukkolával és paradicsommal.

2018. április 30.
Az étterem sajnos egy elég forgalmas fő út mellett van... A kiszolgálás udvarias, választék is bőséges... Az eper leves - nagyon bőséges, és finom..A vaddisznó pörkölt is bőséges adag volt.. A csülök pékné módra szintén.. A második fogásra 40 percet kellettv árni,d emegérte... Az árak is...