Los7158 étterem értékelései

Értékelései
15
17
7
5
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Los7158 értékeléseit!

Olvasd el Los7158 étterem értékeléseit!

Egy csodás vacsora -

Molnár Csárda Lillafüred

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 24.
Párommal egy pót Valentin napot tartottunk,ezért elmentünk vacsorázni,hirtelen jött ötlettől vezérelve a Lillafüredi Molnár csárdánál álltunk meg. Nagyon kellemes hangulatos hely fogadott minket,finom ételekkel,korrekt árakkal,és tökéletes kiszolgálással. Nagyon jól éreztük magunkat,az étel bőséges volt,és finom. Nagyon hangulatos estét sikerült itt el töltenünk!
Megosztom
Egy pénteki vacsora -

Fehértói Halászcsárda Szeged

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 20.
Párommal esküvőre tartottunk Szerbiába,és útközben megéheztünk,az autópályáról le hajtva nem messzire megtaláltuk ezt a Halászcsárdát. Rendeltünk két fajta halászlevet,és két fajta halas másodikat. A halászlé mindkettőnknek nagyon ízlett,pláne a hozzá adott finom kenyérrel volt isteni finom. Másodiknak kis adag ennivalót kértünk,de ez is bőségesen elég volt a halászlé után.
Megosztom
Egy finom ebéd -

Keszegsütő Miskolc

2019. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 31.
Kollégával a múlt héten jöttünk vissza a céghez,és beszélgettük mit kéne ebédre enni,eszembe jutott,hogy a József Attila úton Miskolcon ott a keszeg sütő,és ott egy nagyon finom hal ételt ehetünk. A benti kollégánk is kért egy sült keszeget,én egy adag haltepertőt vettem kulimásszal,(ami uborka,lila hagyma majonézes keveréke)no meg friss kenyérrel.
Megosztom
Kellemes nőnapi vacsora -

Al Rabló Pizzéria & Étterem Pásztó

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 15.
Március 8-án nőnapkor párommal betértünk,egy vacsorára ebbe az étterembe. Egy kellemes környezet fogadott,fiatalos kiszolgálókkal. Segítőkészek voltak mindenben,bár néhol látszott a rutintalanság,de ez nem rontott a kiszolgálás minőségén. Az ételek finomak voltak,ár érték arányban átlagosak. Egy problémánk azért volt,a fel tálalt süllő filé szálkás volt,amire nem számítottunk.
Megosztom
Kellemes meglepetés a Fáradt utazónak -

Szkaliczki Vendéglő Békéscsaba

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
A kollégával még tavaly (2018 szeptemberében)utaztunk Békéscsabára,de a szállás ahova foglaltak nekünk vacsorát nem tudott adni,így kerestünk magunknak egy éttermet,ahol meg vacsorázhattunk. Kellemes meglepetésben volt részünk,mer 5 perc autózásra volt,a parkolás már nehezebb volt,de mikor beléptünk,egy igazi kis vendéglőbe tértünk be aminek nagyon barátságos volt a hangulata.
Megosztom
Egy kellemes meglepetés a Balaton partján! -

Csillagvár Étterem Balatonszentgyörgy

2019. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
A munkám jellege miatt sok felé járok az országban,de ha van lehetőségem,akkor a Csillagvár éttermet nem hagyom ki,mivel finom ételeket készítenek,nagyon jó,és gyors a kiszolgálás,és az ennivaló ár/érték aránya is kiváló! Kollégáim híre alapján mentem be először az éterembe,és nem csalódtam abban amit mondtak,valóban kiváló az étterem,egy kis baja van,ha szezon van,illetve ebéd idő,bizony elég nehéz helyet találni annyian vannak.
Megosztom
Hangulatos kisvendéglő -

Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
A munkámmal kapcsolatban sokat utazok,így elég sok helyen meg szoktam fordulni.Egyik este a kollégákkal érkeztünk a kisvendéglőbe vacsorázni.Nagyon kellemes hely,hangulatos,már ha belép az ember akkor érzi a családias légkört.Kiváló kiszolgálással kápráztattak el minket,és finom ételekkel.Mindenkinek tudom ajánlani,hogy térjen be,ha arra jár!
Megosztom


TérképX