Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Majdnem tökéletes

Boróka Vendégház PásztóBoróka Vendégház Pásztó a térképen

2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. október 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Gyönyörű helyen, szinte mesebeli kis falucskában van ez a szépen rendben tartott, a hegy tövében épült, több szobából álló vendégház. Még egy szép szauna is van itt, a kertről nyílik (külön kell fizetni). Már érkezéskor lenyűgözött minket a vendéglátók természetes kedvessége. A szobák kifogástalanul felszereltek, tiszták, az ágynemű illatos. Mivel családi kirándulás volt, így 4 helységet foglaltunk el. Egy földszinti, tornácról nyíló szoba, szintén fürdőszobával, konyhasarokkal. A tornácról nyílik – nevezzük így – nappali is, felszerelt konyhával, amiből egy – egy hálószoba nyílik. Tökéletes elrendezés lenne, ha az emeletre vezető lépcsőt valahol el lehetne szeparálni, ugyanis, fent egy másik konyhás apartman van, és innen lentről még azt is lehet látni, éppen mit is csinál a fenti vendég a „saját” konyhájában. Nem előnyös megoldás. Igaz, ehhez a fenti apartmanhoz egy külső lépcsőn is fel lehet jutni, így még inkább indokolt lehetne ennek a belsőnek a szeparálhatósága. Na jó, ízlés dolga.
Az is ízlés dolga, hogy a kert csupán egy – ingyenes! – parkoló. Érthető, mert az utcán nem lenne hozzá hely. Hiányzik a fa, egy hangulatos sarok a bográcsoláshoz, amit csak néhány összegyűjtött kő, a parkoló kocsik mellett.
Az már kevésbé csak ízlés dolga, hogy ellenőrizni, korrigálni kellene a web-oldalakon az információt. Én pl. ilyet olvastam: „Minden szoba központi fűtést, mikrohullámú sütőt és kőből készült kandallót kínál kényelmes tartózkodásáért. Fel vannak szerelve mosogatógéppel, kávé/tea készítővel és jéggéppel”. és „Vezeték nélküli internet ingyen elèrhető itt: a közös helyiségekben.” Nincs ilyen kandalló a látott helységekben (4), sem mosogatógép, jéggép, sőt, sajnos internet sem. Figyelni kell a tájékoztatásra, nagyon fontos.
Az apróbb hibák ellenére ajánlom a vendégházat!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (27)
Boróka Vendégház Pásztó - Külső képBoróka Vendégház Pásztó - Külső képBoróka Vendégház Pásztó - Külső képBoróka Vendégház Pásztó - Külső képBoróka Vendégház Pásztó - Külső képBoróka Vendégház Pásztó - Külső képBoróka Vendégház Pásztó - KörnyékBoróka Vendégház Pásztó - Külső képBoróka Vendégház Pásztó - Medence/kertBoróka Vendégház Pásztó - Medence/kertBoróka Vendégház Pásztó - KörnyékBoróka Vendégház Pásztó - KörnyékBoróka Vendégház Pásztó - Medence/kertBoróka Vendégház Pásztó - BelsőBoróka Vendégház Pásztó - BelsőBoróka Vendégház Pásztó - SzobákBoróka Vendégház Pásztó - SzobákBoróka Vendégház Pásztó - BelsőBoróka Vendégház Pásztó - SzobákBoróka Vendégház Pásztó - SzobákBoróka Vendégház Pásztó - BelsőBoróka Vendégház Pásztó - SzobákBoróka Vendégház Pásztó - SzobákBoróka Vendégház Pásztó - SzobákBoróka Vendégház Pásztó - SzobákBoróka Vendégház Pásztó - SzobákBoróka Vendégház Pásztó - Környék
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
139.476 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval