Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem ajánlom

Csülök Bár PécsCsülök Bár Pécs a térképen

Szörnyű 2017. májusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2017. május 8.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Csoportban érkeztünk időpontra,de egy óra várakozás után sem sikerült az ételt tálalni.
4 személyes csülöktálat ettünk ami rágós, átsületlen, sok része szó szerint ehetetlen volt, még késsel is kihívás volt elvágni. Az összes csülök, a füstölt, a rántott, stb. rossz ízű volt. A csülöktálon lévő rizshez, úgy kellett külön kanalat kérni, mert ők úgy gondolták majd villával elszórakozunk vele, mire a tányérunkra kimerjük. A savanyú tálat 4 személyre szintén villa és kanál nélkül hozták ki. Végül is tök. gusztusos a rizses, vagy a szánkból kiemelt villával a közös salátás tálban turkálni.
Epres limonádé: Barna sárgás lötty befőttes üvegben tálalva. Jeleztük is a pincérnek, a színéből ítélve, hogy mi epreset kértünk, de ő megmagyarázta, hogy ez az. Utólag kiderült, más is rendelt ilyet és neki piros színű volt. Gondolom akkor a miénkben csak a tabletta nem oldódott fel rendesen, mert ízre az eperhez semmi köze nem volt.
Palacsinta: Frissnek nem mondható kemény tésztályú, mikrózott volt, amihez kést kellett kérni, hogy normálisan el lehessen vágni. Persze az íze miatt ezt sem ettük meg. Ez a mérhetetlen evőeszközhiány vagy a hozzá nem értésükből fakad, vagy csak nincs kedvük mosogatni. De az is lehet, hogy nincs pénzük venni. Erre még nem sikerült rájönni.
Egyetlen pozitívum a wc tisztasága volt.
A más ételt fogyasztók szerint a rizs is íztelen volt, nem volt eléggé megfőzve. A rántott sajt ehető, de azért finomnak nem nevezhető.
Szóval óriási csalódás volt a hely. Mind az ételek, mind a kiszolgálás tekintetében. Bőven van mit fejlődniük. Sajnos náluk nem a minőségen van a hangsúly. Eljövetelünk óta, olvastam jó pár negatív kritikát, sőt negatív cikket is a helyről és az udvariatlan pincérekről, de hát késő bánat. Az ember azt gondolná, hogy a legjobb csülköt hol máshol, mint az erre specializálódott csülökbárban eheti. Ez a hely bebizonyította, hogy ez óriási tévedés. Úgyhogy ezúton gratulálok a szakácsnak, aki nagyon nem volt a helyzet magaslatán, a tálalást nem ismerő, evőeszközökkel spóroló pincéreknek és nem utolsó sorban az étterem vezetőjének, akinek a rengeteg visszaküldött maradékból le kellene vonni a megfelelő következtetéseket. Ha a nagy létszámú csoportunk 80%-ának volt mit kifogásolnia, szerintem az nagyon nem nevezhető egy jó aránynak. Ez a hely innentől kezdve nem csak bennünk, de az interneten is maradandó nyomott hagyott, amit csak maguknak köszönhetnek. Ha értékelnem kellene, akkor 10 pontból a wc tisztasága miatt 1 pontot azért megadnék. További sok sikert kívánok.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Csülök Bár további értékelései

2020.05.30családjával
Kiváló
Akkor kerestünk éttermet, amikor az első napokban enyhítettek a koronavírus miatti korlátozásokon és a kerthelységekben már lehetett enni. Megtaláltuk a Csülök Bárt, először de nem utoljára jártunk itt. Az étel nagyon finom volt, négyen négyfélét ettünk, mindenkinek ízlett. Friss, forró,...
2018.08.06a párjával
Kiváló
Pécs mellett nyaraltunk és első nap, amikor odaérkeztünk, már nagyon éhesek voltunk. Nem találtunk éttermet a közelben, csak ez volt nyitva. Meglepődtünk milyen rendezett, ötletes és a kutyáinkat is vízzel fogadták, külön ülhettünk olyan helyen, ahol nem zavartunk más vendégeket. A kiszolgálás...
2018.07.20gyerekekkel
Kiváló
A lányom diplomaosztóját ünnepeltük meg a csárdában, 2 hete. Foglaltunk asztalt, a fedett teraszon terítettek nekünk, igazi klasszikus csárda hangulat fogadott minket. 8-an kilencfélét kértünk (az ünnepelt 2féle zóna ételt rendelt), kb 40 percet vártunk az ételre, de ezek közt volt frissen sült...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Sopianae Pécs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.01-ig
Hotel Sopianae Pécs
25.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.01-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval