Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Baranyai limonádétúra I. - a nagy lehúzás

Görög Has Faloda PécsGörög Has Faloda Pécs a térképen

Gyenge 2016. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Pécsi kirándulásunk első estjén esett az eső. Mit lehet csinálni? Menjünk moziba! Mozi előtt együnk valamit! Nos a pláza kínálatából ezt választottuk. Sajnos.

Alapesetben az ember fia megfog egy tálcát. Esetünkben ez kölcsönös volt, a tálca is megfogott, mert ragadt. Miután sikerült leráznom magamról, fogtam egy műanyag tányért, amire szedhettem a választékból. Cigánypecsenye, gyros és töltött padlizsán került rá, mellé zöld és fekete olívát szedtem savanyúságnak. Feleségem is szedett valami ehetőnek látszó dolgot. A pénztárnál ért a meglepetés, mert mindennek 3500 Ft a kilója. A műanyag tányérnak, a magos olívának és a cigánypecsenyének is. Ez utóbbi ugyan fokhagymát nem látott, ellenben egy 10-15 dekás sült szalonnadarabot igen. Ketten együtt több, mint egy kiló ételt, és egyéb, előbb felsorolt dolgot választottunk.

Némi keresgélés után SEM találtunk tiszta asztalt. Az ételek elfogyasztása után megállapodtunk, hogy ide sem jövünk többet. Az egyetlen ehető étel a töltött padlizsán volt.

A legvégén rájöttünk a ragadós tálca okára is. Fogyasztás után az ember az eldobható világ alkatrészeit a kukába üríti, majd a tálcát a kuka fölötti, erre a célra kialakított helyre teszi, amit nyilván elmosogatnak. Alapesetben. Mert ekkor megjelent két [moderálva - a szerk.] személy, akik a tálcákat megfogták és szín szerint az "éttermekhez" visszavitték. Ugyan a mi tálcánkra ürítéskor némi olívalé és más nedv került, ez őket a legkevésbé sem zavarta. Visszavitték és legfelülre rakták a koszos tálcákat, azaz a következő áldozat - többek között - a mi trágyánkkal ellepett tálcát kapja. Gondolom ez mindenféle Hapci előírásnak megfelel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Népszerű szállások a környéken
Hotel Sopianae Pécs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.01-ig
Hotel Sopianae Pécs
22.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
74.950 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval