Benko Éva: Déli csúcsidőben semmiképpen! - Kalamáris Borbisztró & Vinotéka Pécs

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Kalamáris Borbisztró & Vinotéka Pécs értékelése
68. helyezett a 161 pécsi étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 1 városban járt
1 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Déli csúcsidőben semmiképpen!

2018. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. november 9.
A munkahelyemhez legközelebb eső olyan hely, ahol napi menü kapható. Ezért jellemzően a déli időszak visszatérő vendége voltam annak ellenére, hogy egy-egy kellemetlen élmény után napokig távolmaradtam az étteremtől. A menü színvonala mondhatni átlagos, semmi rendkívüli. Vizenyős leves zöldségekkel, rántott dolgok rizzsel, krumplipürével, időnként homokos a saláta.
Az ár szintén átlagos a környéken. Nem mondanám, hogy minőségében "belvárosi"- az Pécsen általában egészen más nívót jelent, még ha a szép padlóburkolat, az ötletes belsőépítészeti elemek és kellemes jazz-zene pillanatokra meg is vezetheti a belépőt.
Ami az ügyfélélmény-versenyben a mezőny végére sorolja ezt a vendéglátó egységet, az a kiszolgáló személyzet döbbenetes magatartása. A köszöntés elmarad, szemkontaktus nincs, bankkártyánkat elkérve a pénztáros a pult takarásában maga húzza le a fizetendő összeget. Ne várjuk, hogy a hölgy előbb kap, mint az úr, vagy hogy tányérunkat a megfelelő oldalról veszik el előlünk. A helyiség a tanulóként ott dolgozó pincéreknek kiabálva adott instrukcióktól hangos. Azonnal értesül mindenki, ha a terasz négyes asztalánál ülő férfi már a főételre vár.
A rendelések felvételében nagy az összevisszaság- elvitelre kapott menü dobozából gyakorta más fogás kerül elő, elénk kerül az a leves akkor is, ha kifejezetten jeleztük, hogy levest nem kérünk. Négy alkalommal rendeltem kávét- mire kiért az asztalomhoz, mindannyiszor kávépocsolyában és ázott szalvétán állt a kávés oldalú csésze. A vendégek össze-összenevetnek a jelenetek peremén. Egy ideig talán szórakoztató, mert a helyzet annyira képtelen; hosszútávon inkább elkeserítő. A déli menü népszerűségét valószínűleg a konkurencia zsúfoltsága és a sok környékbeli munkahely automatikusan hozza magával.
A borválaszték valóban széles. Hazavinni javaslom a megvásárolt nedűt.

Ennyire tetszett: Szörnyű
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás: Szörnyű
Hangulat: Gyenge
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Benko Éva felhasználót?    Igen

Kalamáris Borbisztró & Vinotéka Pécs
Cím
7623 Pécs
Rákóczi út 30.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. szeptember 16.
Barátnőmmel járunk ide, nagyjából egy éve rendszeresen, elsősorban menüt Kérünk, de étlapról is fogyasztottunk már. Az ételek mindig változatosak, finomak, nem az unalmas menü kínálat. Érezhető, hogy odafigyelnek az alapanyagok jó minőségére És az elkészítésre. Kellemes, nyugodt a környezet,...