ezredeslovon: madzagon vezetve - Király21 Beerhouse & Grill Pécs

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Húsvét >>

Király21 Beerhouse & Grill Pécs értékelése
6. helyezett a 161 pécsi étterem közül

Értékelést írta:
3 szállásértékelés 7 városban járt
10 étteremértékelés 2 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

madzagon vezetve

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
Nem ide készültünk. Mintha csak kötélen húztak volna, úgy mentünk egy szombat 12 körül még zárva tartó hely elől a K21 teraszára.
Egyszerű paradicsomos tészta ebédem volt frissen csapra vert hordóból nyert sörrel. Na, az ilyen után nem kíváncsi az ember, mi van a sarkon túl. Egyértelmű volt, hogy a vacsora is itt lesz.
Gazdag az ételválaszték, nagyon kedves és nem tolakodó a kiszolgálás, zseniális a Séf Úr és kuktája, kuktái.
Minden nagyon finom volt, amit ettünk. Nem jól sikerült házikoszt, annál sokkal több. A kacsacombot krumpligombóccal és almás párolt káposztával a háziasszony így nem készíti el! A brownie kívül ropog, belül krémes, forró. Rajta nagy adag vanília fagyi tejszínhabbal csokiszósz díszítéssel. Semmi túllihegés, tányérra rajzolás. Minden annak látszott, ami. A fenséges töltött borjú rukkolával, a 72 órát kovászolt pizzatészta, ami nem fújt föl, a jól sikerült ragu leves.
EMBEREK, IDE GYORSAN, EZ CSÚCS!

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni ezredeslovon felhasználót?    Igen

Cím
7621 Pécs
Király u. 21.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. február 9.
Korábban már többször jártunk itt, mindig ízletes és kiválóan elkészített ételt szolgáltak fel, azonban ezen alkalommal rendkívül csalódottan távoztam. Filet steak-et rendeltem, zöldbors mártással és burgonyapürével, feleségem Santa Fe salátát választott. Az ételekre 45 percet vártunk, tudtuk,...

2019. május 27.
Pécsi tartózkodásunk alatt ez lett a törzshelyünk. Hangulatos étterem izletes ételekkel figyelmes kiszolgálással. Jó a csapolt sör. . Az adagok megfelelőek. Az ár is barátságos.