Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vitán felül

Zsolnay Kulturális Negyed PécsZsolnay Kulturális Negyed Pécs a térképen

Kihagyhatatlan 2021. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. október 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Olyan hely ez, amit hiba lenne elkerülni, ha már errefelé jár az ember. A külső leírása tartalmazza bőven a lényeget, nem is ismételném, szóval, igen, ez a régi Zsolnay gyár területén egy, amolyan szabadtéri múzeum. Csak séta és öröm, semmi más. A szintkülönbségek még izgalmasabbá teszik, minden sarok egy újabb meglepetés, és ez tulajdonképen egy szinte kis önálló város. Boltokkal... Több kapun is be lehet menni, mi csak úgy bementünk fentről, nem kért senki semmiféle belépőegyet, csak jól éreztük magunkat és gyönyörködtünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (20)
Zsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső képZsolnay Kulturális Negyed Pécs - BelsőZsolnay Kulturális Negyed Pécs - Külső kép

Zsolnay Kulturális Negyed további értékelései

2024.02.23gyerekekkel
Kihagyhatatlan
Izgalmas programok gyerekeknek is, fagyizó, kulturális látnivalók, modern egyetem, cukor és csokoládé-manufaktúra, Zsolnay kiállítás.... És még sorolhatnám!
2023.10.03a párjával
Kihagyhatatlan
2023 februárjában és szeptemberben is volt alkalmunk pár órát eltölteni a negyedben és pár kiállítást megtekinteni. Csak felsőfokban tudok nyilatkozni a látottakról. Még visszatérünk!
Népszerű szállások a környéken
Hotel Sopianae Pécs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.01-ig
Hotel Sopianae Pécs
24.300 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Thermal Panzió Igal - Igali lazítás fürdőbelépővel
Igali lazítás fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
224.910 Ft / 2 fő / 7 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval