Erna1984: Csodás nap, egy csodás hotelben - Szinbád Panzió Pécs

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Szinbád Panzió Pécs értékelése
15. helyezett a 78 pécsi szállás közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 1 városban járt
0 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Csodás nap, egy csodás hotelben

   Mobilról küldte. | 2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 13.
Nagyon sok hotelbe jártam már, de a Szinbád Hotel személyzete idáig a legkitűnőbb!
Felhivtam őket az érkezés előtt 1 nappal, hogy szeretnénk egy földszinti szobát, de mivel azok már foglaltak voltak, maradt még 1 magas földszinti szoba, így rögtön mi kaptuk meg.
A szoba kitűnő volt, nagyon kényelmes, hűtő, tévé a szobába, kifogástalan állapotba volt a szoba, minden tiszta volt, nagyon fantasztikus volt az ott létünk,fűtés is rendbe volt.
Édesanyámmal voltunk itt 1 éjszakát, egy kisebb nőgyógyászati beavatkozást követően, mivel férjem késő estig dolgozott, így itt szálltunk meg. Illetve egy másik szállás helyre foglaltam, de mivel ott felújítások voltak, ezért iranyitottak minket a Szinbád Hotelba, ami a lehető legjobb megoldás volt.
A recepciós hölgy rendkívül kedves, és segítőkész volt. Másnap reggel 7 től volt a reggeli, de mivel a férjem 7 órára jött értünk, hogy haza vigyen, hogy utána beérjen a munkahelyére, mert vidékiek vagyunk, így mondtuk a recepciós hölgynek, hogy köszönjük, de nem vesszük igénybe, pedig benne volt az árba. Felajánlotta, hogy fél 7 kor jön meg a friss áru, csomagol oda nekünk az útra reggelit. Bevallom, nagyon jól esett a kedvessége, és örömmel fogadtuk.
Nagyon hálásak vagyunk a Hotelnek, hogy ilyen kedves, segítőkész alkalmazottai vannak. Biztosak vagyunk benne, ha még Pécsen szállást kell foglalnunk, csak a Szinbád Hotelbe foglalunk. Köszönjük!!!

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások: Kiváló
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Erna1984 felhasználót?    Igen

Szinbád Panzió Pécs
Cím
7624 Pécs
Klimó György u. 9.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2021. január 9.
Már a belépéskor látszódott, hogy nagyon adnak a tisztaságra és a rendre, mert ez az egész szállodán érezhető volt. Gyönyörű a belső tér, a terasz és étterem is, igényes, ízléses, a színek remekül harmonizálnak. A szoba rendkívül tiszta és illatos volt, valamint tágas (a fürdőszoba is). Az ágyon...

2019. november 21.
Pécs belvárosában egy szépen kialakított panzió, igényes anyagokból szép belsővel. Az interneten Hotel-ként reklámozza magát, de ez egy panzió, a parkolás nehézkes, mert a meredek utcán szűk helyre kell beállni. A panzióban nincs lift, így a meredek szűk lépcsőkön lehet a csomagokkal felmenni a...