Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Esküvő, 2015.aug.15.

Tündérszikla Panzió PilisjászfaluTündérszikla Panzió Pilisjászfalu a térképen

2015. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Esküvőre érkeztünk a faluba, a panzió amolyan bázisként szolgált az összes szobáját lefoglaltuk.Du. 14 órakor még nem tudtuk a szobát elfoglalni,ágyat kellett húzni,takarítani.A személyzet kissé gyakorlatlannak tünt, de annál kedvesebb volt a két fiatal hölgy.A panzió megközelítése nem egyszerű, nincs kiírva az épületre a neve.Szerencse, hogy az étteremben útba igazítottak, a topiqcenter kék tábláját kellett követni.Ha nem kérdezzük meg,talán még most is ott kóválygunk valahol.Rend,tisztaság az egész épületben,szobában, abban nem volt hiba.Központi klima a szobákban, nem mentünk sokra vele, lehet a mi butaságunk, de hajnali 3-kor nem bírtunk rájönni, hogyan nyílik az ablak.baromi hangos klima mellett kalandos volt az elalvás.Hab a tortán: az éjszakai-hajnali bejutás a panzióba.Érkezéskor, úgy mellesleg közölték, hogy a szoba kulcsán kívül a másik kulcs a vészkijáraté, ami éjszakára zárva van.Ebből következtettük ki a nagy eszünkkel, hogy ott kell bejönni.Hát az bizony életveszélyes volt. Vak sötétség a parkolóban,legalább egy mozgásérzékelős lámpa elkelne.Telefonokkal világítottunk, míg egy ingatag,rogyadozó falépcsőn elvergődtünk a sötétben az ajtóig.Csodálkozom, hogy eddig nem történt baleset.Pihenésre, kikapcsolódásra kíválóan alkalmas a panzió, a táj csodás, de én esküvő,vagy más nagyobb rendezvény után a faluban, nem választanám szállásnak.Csak egy kis apróság, nagyon jót derültünk: recepción a táblán a szobaárak kiírása: násztutas lakosztály: 1 személyre ....Ft.És itt nem az ár kiírása a fontos, ezért is nem írtam ide.Vicces, meg kell hagyni.Étkezést nem értékeltem, nem volt, csak 1-1 kávét ittunk, ami fincsi volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Elhelyezkedés:Kiváló

Tündérszikla Panzió további értékelései

2024.01.02a párjával
Kiváló
Foglaláskor a hölgy kedves és segítőkész volt. Szállásra érkezéskor a fiatalember szintén. A szobánk kényelmes és tiszta , mint maga az egész panzió. Számunkra fontos volt, hogy állatbarát helyet találjunk, itt a tacsink is szuperül érezte magát.
2015.05.11kollégákkal
Kiváló
Egy kis csapatépítésre érkeztünk a szálláshelyre. Könnyen megközelíthető, csendes, szép helyen van. A szobák tágasak, a fürdőszobák tiszták és ízlésesek. Teniszezni, bowlingozni, biliárdozni, csocsózni, darts-ozni is lehet, nem beszélve a környékbeli sétákról. Ebédet, vacsorát lehet rendelni a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.08.28-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval