Marton Ági étterem értékelései

Értékelései
1
5
5
10
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Marton Ági értékeléseit!

Olvasd el Marton Ági étterem értékeléseit!

Finom ételek, csodás személyzet -

Kishalász Vendéglő Balatonfüred

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 31.
Évek óta járunk kisebb,nagyobb társasággal B. füredre nyaralni. Régebben 1-2 alkalommal betértünk az étterembe - félpanzió volt a szállodában- mert a halászlevük kihagyhatatlan. Az idén minden nap ott vacsoráztunk, az 5 nap alatt a 9 fő szinte végigette az étlapot. Minden étel nagyon finom, bőséges adagok. A kiszolgálás kedves, családias hangulatú, főleg ha kb.
Megosztom
Újdonság a vendéglátásban Abádszalókon. -

Füzes Étterem Abádszalók

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Új színfolt az abádszalóki vendéglátásban! A fiatal, agilis, világlátott menedzsment gondolt egy nagyot és a Füzes étterem elhanyagolt, régen nem használt épületéből színvonalas éttermet alakítottak ki. Korlátlan ételfogyasztás 1. 890 Ft-ért. Minden nap 5-6 féle főétel, 2 féle leves, 2 féle desszert, savanyúság, friss idénysaláta.
Megosztom
Csodás panoráma, fantasztikus ételek -

Papok Borozója Balatonszőlős

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Tavaly már felfedeztük az éttermet a balatonfüredi nyaralás alatt. Idén rábeszéltük a barátainkat is. Mindenki el volt bűvölve az ételektől, a panorámától és nem utolsó sorban a családias hangulattól. Kemencés ételeket ettünk, az adagok láttán mindenki ájuldozott. Semmi túlkomplikálás, oldalas, csülök, kacsa, csak só és fokhagyma, fejedelmi volt.
Megosztom
Csodás ételek,szuper kiszolgálás! -

Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház Budapest

2015. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. július 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Fantasztikus délutánt, estét töltöttünk az étteremben 2015. júni. 27. -én. 30 fős szüli-névnapi családi,baráti összejövetel az étterem pincéjében. A hely akár egy lovagterem a gyönyörű, faragott fa berendezéssel. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak. Máig nem tudtam megfejteni a hatalmas tálakat hány személyre szánták. Négyen nem bírtuk megenni.
Megosztom
Lilaakác Kisvendéglő- felsőfokon -

Lilaakác Kisvendéglő Abádszalók

2015. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. május 4. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha Abádszalók, akkor Lilaakác Kisvendéglő, mi más is lehetne? ! 2015. május 1. hosszú hétvégén virágtenger borította a vendéglő kerthelyiségét, fantasztikus látvány és illat. De még ez sem tudta felülmúlni az ételek ízét,illatát. A diszkréten pirított bárány csülök lecsós zöldbabbal. . . . . . aki kulináris élvezetekre vágyik ne hagyja ki.
Megosztom


TérképX