Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tisza-tavi nyári program

Viza Büfé PoroszlóViza Büfé Poroszló a térképen

2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. október 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Tisza-tavi Ökocentrumon belül a Viza Büfé az, ahol étkezni lehet.
Igazából több objektum alkotja, egyrészt a földszinti előcsarnokban bent van egy büfé pult, ahol édességet, chipset, üdítőt, ásványvizet, jégkrémet, kávét, egyéb rágcsálnivalókat lehet vásárolni, itt a lobbyban is vannak asztalok, ahol le lehet ülni, de nem nagyon jár a levegő, és az asztalok eléggé a haladó emberek sodrásában, azaz útban vannak.
Innen nyílik a kinti fedett terasz, ahol elég sok asztal található, amolyan strandbüfé jellegű hely, a melegételeket a terasz pultnál kell rendelni.
Mirelitből készült rántott ez-az, csirkemell, sajt, grill kolbász, hot dog, hekk, sült krumpli kapható. Kicsit meglepő, de az ikeás svéd húsgombóc is kapható, áfonyaszósszal (1500 Ft/adag). Az árak nincsenek elszállva, bár az is igaz, hogy az Alföldön vagyunk, nem éppen az ország legdrágább pontján. Nem lehúzós hely, viszont csúcsidőszakban elég sokat kell várni, sorban állni, kényelmesen lassú a kiszolgálás. Az is igaz, hogy sokszor a vendégek döntésképtelenek vagy ők vannak belassulva, és inkább miattuk alakul ki a hosszabb várakozás, semmint a személyzet miatt.
Egy kisebb rántott csirkemell 600 Ft, 1 pár grillezett debreceni 1200 Ft.
A gyerekeket inkább a jégkrémek érdekelték. Algida jégkrémeket árusítanak közepes választékban, valamint az Ice'N'Go golyós jégkrémeit (800 Ft/tasak). Citrom+lime, csupacsoki és valami pink candy fantázianevű ízeket is vásároltunk. A zacskó tépőzárral nyílik, és bele van rejtve egy műanyag kanál, ami hőre változtatja a színét.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (9)
Viza Büfé Poroszló - EgyébViza Büfé Poroszló - Étlap/itallapViza Büfé Poroszló - Étel/italViza Büfé Poroszló - Külső képViza Büfé Poroszló - Étlap/itallapViza Büfé Poroszló - Külső képViza Büfé Poroszló - BelsőViza Büfé Poroszló - Külső képViza Büfé Poroszló - Külső kép

Viza Büfé további értékelései

2022.11.16családjával
Átlagos
A Viza büfé Poroszló első számú idegenforgalmi látványosságán, az Ökocentrumon belül működik, termékei átlagos kommersz cuccok, Staropramen, meg Borsodi sör, hasonló szintű borok, tömények. Ennél is sokkal idegesítőbb, hogy nem adnak üvegpoharat, így a sört és az Unicumot műanyagborzadályból...
Népszerű szállások a környéken
Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló - Legjobb ár reggelivel
Legjobb ár reggelivel
2024.12.01-ig
Fűzfa Hotel és Pihenőpark Poroszló
96.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval