ágika: Ha nem akarsz csalódni, nézz meg több honlapot... - Ágika Vendégház Poroszló

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Ágika Vendégház Poroszló értékelése
3. helyezett a 20 poroszlói szállás közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 1 városban járt
0 étteremértékelés 5 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Ha nem akarsz csalódni, nézz meg több honlapot...

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 5. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég hosszas készülődés után izgatottan indult nyaralni családunk egy csodálatos pihenés reményében nem kevés kilométert bevállalva.
Mikor megérkeztünk Poroszlóra, és a tulajdonos bevezetett az udvarra, a szavunk is elállt.
No nem a gyönyörűségtől, hanem a megdöbbenéstől.
Egy családi ház közvetlen szomszédságában - de inkább árnyékában lapult meg az a ház,(az ÁGIKA VENDÉGHÁZ), amit az interneten kinéztünk magunknak, (nem eléggé körültekintően) és sajnos inkább átalakított garázsra hasonlított, mint egy családi nyaralás leendő helyszínére.
Megdöbbenésünk csak fokozódott, amikor beléptünk a "házba".
A meghirdetett félrevezető-manipulált képek alapján két szobára számítottunk, amikről azonban rögtön kiderült, hogy nem léteznek, illetve egy szoba van ugyan, de a másik egy nappali-konyha-alvóhely...
A konyha a minimális felszereltséget épphogy elérte, és a hűtő...hát nem értem mind a mai napig, hogy hogyan tudja egy család élelmezését hidegen tartani, olyan kicsi és éppen szétesőben lévő volt.
Az éjszakáinkat kényelmetlen fekhelyeken összecsomósodott gusztustalan vattapaplannal takarózva töltöttük, amiket - mármint a paplanokat- személy szerint szanálni szoktam, ha ilyen állapotba kerülnek, és vendégeimnek semmiképpen nem adom oda, nemhogy fizetős vendégnek...
A kertben a hirdetésben játszótér látható, ami ugyan nem EU szabvány alapján épült, mégis reméltük legkisebb gyermekünk felhőtlen szórakozását.
Hát sajnálatos módon játszótér helyett egy nagyon alacsony hinta fogadta, amin még épphogy tudott hintázni, a homokozót pedig csak néhány napra rá fedeztük fel a kert egyik sarkában egy eldugott helyen kétes kinézetű vaslemezzel lefedve, mindenféle növényekkel körbenőve...
Végül is két nappal korábban eljöttünk a szállásról, aminek mindezek után még az volt az oka, hogy egyik délután családi programból hazatérve a tulajdonos (aki mint tudjuk már, a közvetlen szomszédban lakik pár méterrel odébb) a vendégház előtti részünkön a bejáratunk-ablakunk alatt kezdett el grillezni két gyerekkel, minek következtében az éppen száradó ruháink percek alatt füstös - hússzagúvá váltak.
Miután a ruháinkat gyorsan megmentve bemenekültünk a házba, még órákon át voltunk kénytelenek élvezni a házigazda - szállásadó és vendégei hangoskodását. (ő telefonált, és lármás élménybeszámolót tartott, a két gyerek pedig hangosan nevetgélve pingpongozott azon az udvar részen, ami a vendégházhoz IS tartozott...)
Nem tudok sajnos semmi jót sem mondani a házról, dohos, fülledt volt a beltér, szellőztetni alig lehetett, vagy olyan kicsik voltak az ablakok, vagy nem lehetett őket megfelelően kinyitni, ezért az egész család összes ruháját voltam kénytelen itthon kimosni annak ellenére, hogy nem használtunk mindent.
Nincs elegendő szekrény a meghirdetett 5 személynek semmiképpen sem, de még négy embernek sem, akasztó, fogas szintén kevés, és hát a hölgyvendégek nem tudják ellenőrizni öltözetüket indulás előtt, csak esetlegesen frizurájukat, amennyiben felérik az egyetlen tükröt, mely a csap fölött van.
Nem azt kaptuk, amit vártunk, így az idei nyaralásunk csak attól volt jó, hogy remek programokat szerveztünk.
DE kellemes, zavartalan pihenésünket a szállásnak is fokoznia kellett volna...
Egy kiábrándult család Pécsről

Ennyire tetszett: Szörnyű
Személyzet: Szörnyű
Tisztaság: Szörnyű
Ár / érték arány: Szörnyű
Kényelem (szoba): Szörnyű
Szolgáltatások: Szörnyű
Étkezés: Szörnyű
Elhelyezkedés: Szörnyű

Fényképek:
Ha nem akarsz csalódni, nézz meg több honlapot... - Ágika Vendégház Poroszló
Ha nem akarsz csalódni, nézz meg több honlapot... - Ágika Vendégház Poroszló
Ha nem akarsz csalódni, nézz meg több honlapot... - Ágika Vendégház Poroszló
Ha nem akarsz csalódni, nézz meg több honlapot... - Ágika Vendégház Poroszló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni ágika felhasználót?    Igen

Cím
3388 Poroszló
Kossuth Lajos út 56/a