Vendég: Családos nyaralás - Anna Néni Vendégháza Poroszló

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Anna Néni Vendégháza Poroszló értékelése
2. helyezett a 20 poroszlói szállás közül


Ajánlom a helyet másoknak is!

Családos nyaralás

2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két kis gyermekünkkel (3 éves és fél éves) nyaraltunk itt egy hetet. A hangulatos parasztház nagyon jó választásnak bizonyult. A hatalmas kertben homokozó, csúszda is rendelkezésre állt, a picinek utazóágyat is tudtak adni. A ház tiszta, egyik szobájában 100 éves, gyönyörű állapotban lévő bútorokkal, búbos kemencével. Bőven el is fértünk. A vendéglátónk nagyon kedves és segítőkész volt, szívesen állt rendelkezésre bármilyen kérés esetén. A konyha jól felszerelt, semmiben nem szenvedtünk hiányt. Bátran ajánlom kisgyerekeseknek, de baráti társaságoknak is ideális helyszín nagy közös helyiséggel, kerti bográcsozási lehetőséggel egy-egy hosszú hétvégére.

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások: Kiváló
Elhelyezkedés:

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Cím
3388 Poroszló
Tompa Mihály u. 11.

Vélemények felhasználótól

2020. január 22.
Az apartman felszereltsége, szépsége, kényelme rendkívül meglepett minket! Nagyon jó volt minden! Az ételek isteniek voltak, az ágy nagyon kéynelmes! Az pedig,hogy a fürdőhöz az apartman ennyire közel volt, az külön dícsérendő, főként a mi számunkra! Köszönjük szépen az élményt, és...

2020. január 20.
Egy egy éjszakás időtartamra utaztunk Egerbe a párommal,. Kedves kis eldugott romantikus szállodát kerestünk. A valóság a vártnál még jobb volt, tökéletes tisztaság, kényelem, nyugalom várt a szállásunk helyszínén. Köszönöm!