Csibebölcsis szállás értékelései

Értékelései
5
4
0
0
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Csibebölcsis értékeléseit!

Olvasd el Csibebölcsis szállás értékeléseit!

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 8.
Szép helyen szép szálloda, a személyzet extra kedves és segítőkész. Sajnos hangyák voltak a szobánkban az egyik bútor alatt, mert ott ételmaradékok voltak. Sajnosnott csak a bútor szétszerelésével lehet rendesen kitakarítani. A vacsoránál a választék roppant szegényes volt. Kisfiam tejfehérje érzékenység miatt talált magának valót de készítettek volna ha kérünk szinte bármit.
Megosztom
2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 8.
2,5 éves kisfiunkkal idén először jàrtunk itt. Több más hasonló kategóriájú szállodával összehasonlítva ez tetszett a legjobban, valamint a fürdő is szuper. A zalakarosi hotel [moderálva - a szerk. ] a lelakottságával és életveszélyes, meredek és kövezett gyerekcsúszdájával maradt le, az egerszalóki szintén a kicsiknek kevésbé való csúszdáival és a szegényes főétel választékával.
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 11.
A szálloda csodás környezetben fekszik, a szobából ésbaz étteremből remek a kilátás. A személyzet kedves és segítőkész, az ételek finomak. Még akkor is jutott mindenből, ha sokan voltunk egyszerre. Egy pár fogással bővebb választékot még elbírna ez a hatalmas befogadóképességű hotel. A wellness részleg kifogástalan. Tiszta, szép, sokszínű.
Megosztom
Kellemes hétvége -

Hotel Kamilla Balmazújváros

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. május 19.
Szállás: tiszta, igényes, kellemes hangulatú, jól felszerelt. A szobában lévő szekrények jól tagoltak, így rendkívül jól tagolhatóak, ilyet máshol még nem tapasztaltunk. Az ágyak kényelmesek, bár a két külön ágy összetolásának eredménye, hogy a matracok is különállóak, ezért a két matrac közötti igencsak széles rés kényelmetlen, ha ráfekszik az ember.
Megosztom
Kellemes hételő -

Hotel Divinus Debrecen

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 17.
A Hotel recepcióján kedvesek és segítőkészek voltak, a szoba kényelmes és tiszta volt. Az étterem hangulatos, az ételek finomak, bár a választék a vacsoránál igen kevés, persze rendelhettünk volna étlapról is, de ha már befizettünk félpanzióra, inkább azt használtuk ki. Még négy fogásból sem mindig könnyű megtalálni a megfelelőt. A pincérek végig udvariasak voltak.
Megosztom


TérképX