2025. május 9.a párjával járt itt 55Amikor Egerben járunk, mindig itt eszünk! Zseniális ételek kerülnek a tányérra, legyen szó különlegességről vagy "egyszerű " rántott húsról. Szinte mindig tele van, a pincérek figyelmesek, udvariasak.
2025. május 9.családjával járt itt 55Régóta az egyik kedvencünk ez a nagyon régi csárda. Kb 35 éve jártam itt először, a nagyszüleim innen származnak. Remek hely, nyáron a hatalmas terasz mindig tömve van. Kutyabarát! Igazi, magyaros ízek, minden nagyon finom! Az adagok nagyok, a Jégsomlói pedig kihagyhatatlan!
2025. május 9.a párjával járt itt 15 Szombaton bicikliztünk a Tisza tónál, itt álltunk meg enni. Sajnos. Halászlevet kértem, amit lapostányéron tálalnak! Kanalat nem kaptam hozzá. A halászlé langyos volt, egy pici pontyszeletkével. Az íze pedig leveskocka-íz! Nem vagyok válogatós, imádom a halászlevet, de ebben a langyos löttyben csak a halszelet emlékeztetett a halászlére.
Vízparton ilyen halászlevet főzni nagyon ciki szerintem! A férjem hamburgert evett, az ehető volt, bár a buci inkább egy nagyobb zsemle volt. Kértünk még egy kancsó szódát is, de kb csapvizet kaptunk. Próbáltam a Google-ban értékelni, de ott "végleg bezárt" státusz van beállítva, így sajnos nem lehet értékelni. Nem ajánlom ezt a helyet senkinek! ! ! !