Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
juciska
2210
Itt járt már

juciska adatlapja

5Értékelés
2
2
1
0
Bemutatkozás
Imádok utazni, utazásokat megszervezni a barátaimnak, családtagjaimnak. Mindig van "A" és " B" terv is, időjárás, kedv és hangulat függő programok.
Regisztráció2013.06.24
Utoljára itt2018.08.29

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2014. szeptember 18.családjával járt itt
Már jártam itt párszor. Nyáron mindig telt ház van, talán mert más is tudja,hogy milyen jó hely. Szép, tiszta, kulturált. Finom ételek, szépen szervírozva és kedves pincérek, ami nagyon fontos szerintem. A nagy teremben rendezvény volt, de nagyon jól kezelték a dolgot, senki nem zavart senkit sem. Ráadásul jó helyen van,strandról hazafele pont útba esik :)
2013. június 24.barátokkal járt itt
Nagyon szép helyen van, közel a tóhoz, ahol esténként nagyokat lehet sétálni, romantikázni. Nagy udvar van, ami szépen rendbe volt tartva, sőt még állatokat is felfedeztünk és etethettünk a gyerekek örömére. Jól néz ki az étterem és szállás közti rész. Finom és elegendő mennyiségű ételt adtak.
4Személyzet
4Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2013. június 24.családjával járt itt
31 éve járok nyaralni a környékre. Mindig elmegyünk vmi étterembe a nyaralás alatt. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a helyet, jó pár éve. Megnéztük és nem csalódtunk. Kedvesek az ott dolgozók, nagyon finomak az ételek, nagy adagot adnak,szépen van tálalva. Hangulatos,jól néz ki a hely. Évente több alkalommal is járunk a környéken, és mindig ott eszünk.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság